Je li dobra ideja uzimati proizvod koji na sebe veže masnoću ako želite smršavjeti?

Odgovor glasi: ovisi. Saznajte kada uzimanje proizvoda koji veže masnoću nije najbolja opcija za vas i saznajte tko ima najviše koristi od uzimanja takvih proizvoda.

Što su uopće proizvodi za vezivanje masnoće?

Da bude jednostavnije imenovat ćemo ih vezivima masnoće. To su inovativni dodaci mršavljenju koji vam pomažu pri uklanjanju dijetalnih masti i tako smanjujete unos kalorija. Glavna funkcija vezivanja masnoće je da se veže za dijetetsku masnoću u želucu i formira gel, kojeg tijelo ne probavlja.
Slim Joy proizvod koji veže masnoću - Fat Eliminator je dokazano sredstvo za uklanjanje do čak 28% potrošenih masti. To znači da, kada jedete redoviti obrok, gotovo trećina dijetalnih masti koje konzumirate neprobavljene napuštaju vaše tijelo, usput smanjujući broj kalorija.

Kako ovo pomaže mršavljenju?

Vjerojatno znate da bjelančevine, ugljikohidrati i masti imaju različitu kalorijsku vrijednost po gramu.

  • 1 g ugljikohidrata = 4 kcal
  • 1 g proteina = 4 kcal
  • 1 g masti = 9 kcal

Budući da je manjak kalorija najvažniji element za bilo koju dijetu za mršavljenje, smanjenje količine konzumiranih masnoća (jer imaju više nego dvostruko kalorija u usporedbi s drugim makronutrijentima) može biti učinkovit način manipulacije tjelesnom težinom.
Uzimanjem veziva masnoće smanjuje se broj kalorija koje apsorbiramo jer se, uzimajući ih uz obroke, ne probavlja značajna količina masti.
Pored očite koristi za mršavljenje, veziva masnoće reguliraju i šećer u krvi, što neizravno može umanjiti potrebu za užinom između obroka.

 

 

Tko će najviše imati koristi od veziva masti?

Budući da vezivna sredstva za masnoće djeluju s masnoćom, ova vrsta proizvoda neće učiniti ništa za vas ako ste već na dijeti s malo masti. Učinak veziva masti najveći je kada konzumiramo normalnu ili veliku količinu prehrambenih masti.
Da biste točno saznali koliko masnoće jedete, preporučujemo vam da pratite unos kalorija i mikrohranjivih tvari pomoću besplatnih aplikacija (na raspolaganju ih ima mnogo). Tako ćete dobro razumjeti koliko masnoće zapravo jedete i koliko možete umanjiti unos kalorija uzimanjem veziva masti.
Zapamtite - masnoća nije samo u uljima, maslacima, orasima, sjemenkama i voću s puno masnoća . Može se naći i u većini životinjskih proizvoda, čak i u tankom mesu.
Ako unosite dnevni prosjek kalorija (nutricionisti se obično fokusiraju na 2000 kcal) i standardnu zapadnu prehranu, dobit ćete oko 34% kalorija iz masti. Što znači da dnevno konzumirate 680 kcal samo iz masti.
Tako da SlimJoy masno vezivo Fat Eliminator koji veže dijetalne masti do 28%, može vam pomoći da stvorite deficit od 190 kcal! Samo se pobrinite da ga uzimate odmah nakon obroka, tada je najučinkovitije.

Kako pojačati snagu sredstva za vezivanje masnoće?

Sada znate da veziva masnoće djeluju s mastima koje konzumirate. Imajte na umu da ova vrsta dodataka neće utjecati na tjelesnu masnoću - masti koje su već pohranjene za energiju.
Za razliku od veziva masti, topilac masti djeluju na tjelesnu masnoću. Zahvaljujući stimulansima poput kofeina, zelenog čaja i ostalih sastojaka, topioci masti malo pojačavaju metabolizam zbog čega trošimo više kalorija, brže trošimo zalihe masnoće.Ako želite brzo smršaviti, kombiniranje kvalitetnog topioca i veziva masti je sjajna ideja. Ako se i vi potrudite i dodate redovitu tjelesnu aktivnost, jedete zdravo i spavate dovoljno, vaši će rezultati biti vidljivi mnogo brže nego da ste samo na dijeti.

Isprobajte naše SlimJoy masno vezivo koje uklanja do 28% dijetalnih masti.

Razlog zašto je Fat Eliminator naš prvi proizvod za vezivanje masnoće, je da do sada nismo pronašli dovoljno dobre sastojke. Jer za vas uvijek biramo najbolje i najučinkovitije, stvorili smo ovaj proizvod tek kada smo bili 100% sigurni da djeluje i da je jednostavan za upotrebu. Za razliku od proizvoda na tržištu, čija uporaba ide i do 6 kapsula na dan, Fat Eliminator je osvježavajući napitak kojeg pijete samo 2 puta dnevno.
SlimJoy Fat Eliminator osvježavajući napitak djeluje a samo ga dva puta dnevno pijete. Druga velika prednost našeg veziva masnoće je činjenica da ona sadrži i pomoćne sastojke koji su vrlo učinkoviti pri pomaganju uklanjanja masnoća iz tijela. Nude vam izbalansiranu probavu, uklanjaju nadutost i podržavaju rad jetre.

 

Proizvodi za vas

BLOKIRA MASNOĆU
-50%
Posebna cijena 89,99 kn Standardna cijena 179,99 kn
Pogledajte proizvod

Možda ćete biti zainteresirani