Veliko otkriće za sagorijevanje masnoće: aktivirajte smeđu masnoću!

Pokušavate li biti zdraviji i izgubiti višak kilograma? Ako je tako, vjerojatno ste i vi među onima koji znaju da trebate prvo izgubiti malo masnog tkiva.

[Pictured: Left - white fat cell, right - brown fat cell.]

Vrste masnoće

Jednostavno rečeno, imamo dvije vrste masnoće.

Bijela masnoća je masnoća koja se nakuplja kada unesete suvišne kalorije i sastoji se od velikih kapi lipida. Većina masti u tijelu je bijela masnoća koja se prvenstveno pohranjuje u trbuhu, bokovima i bedrima. Ovo je mast koju želimo izgubiti.

Smeđa masnoća je vrsta masti koja sagorijeva energiju i kalorije. Za razliku od bijele masnoće, smeđa masnoća sastoji se od mitohondrija koje razgrađuju šećer i bijelu masnoću u energiju. To je masnoća koju želimo aktivirati.

Istraživači su se navikli misliti da se smeđa masnoća nalazi samo kod novorođenčadi, koja im pomaže u regulaciji tjelesne temperature bez dlake, te da ona nestaje u odrasloj dobi. Međutim, prije više od deset godina istraživanje je pokazalo da smeđu masnoću mogu proizvoditi i odrasle osobe.

Kako djeluje smeđa masnoća?

Smeđa masnoća sadrži mnogo više mitohondrija - mnogo više 'motora' koji troše kalorije da bi proizveli toplinu. Nekoliko je studija pokazalo da izlaganje hladnoći povećava količinu smeđe masti i posljedično povećava sagorijevanje kalorije.

Može li vam smeđa masnoća pomoći da smršavite?

Aktiviranjem smeđe masnoće aktivirate tzv. grijač. Smeđa masnoća djeluje kao prirodno termalno sagorijevanje. Kad vam je hladno i drhtite, potičete smeđu masnoću da proizvodi toplinu - to sagorijeva (bijelu) masnoću.

Nažalost, odrasli imaju samo vrlo malu količinu smeđe masti na vratu, ključnoj kosti i bubrezima, a njihova količina opada s godinama.

Uz to, osobe s prekomjernom tjelesnom težinom obično imaju manje smeđe masnoće od mršavih osoba koje redovito vježbaju.

Srećom, smeđu masnoću možemo stimulirati na druge načine!

Kako aktivirati smeđu masnoću?

Vrlo je vjerojatno da će u budućnosti biti mogući novi načini iskorištavanja smeđe masnoće u borbi protiv pretilosti, a mi ćemo vam rado ponuditi naš inovativni proizvod za mršavljenje koji vašem tijelu može pomoći da se pretvori u stroj za sagorijevanje masnoće kakav je bio dok smo bili mlađi!

AdipoSlim EXTREME

Borite se protiv bijele masnoće smeđom masnoćom pomoću AdipoSlim EXTREME kapsula.

Svi glavni sastojci ovog revolucionarnog proizvoda mogu aktivirati smeđu masnoću, što znači da prema endokrinologu Dr. Aaron Cypess možemo potrošiti do 500 dodatnih kalorija dnevno.

Sjajna stvar u poboljšanoj, 30% snažnijoj formuli je ta što je klinička studija na 30 osoba s prekomjernom tjelesnom težinom zapravo pokazala da su nakon 12 tjedana uzimanja dodatka izgubili u prosjeku 3 kg, smanjili BMI i smanjili opseg struka i bokova u prosjeku za 7,5, odnosno 6 cm*.

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Proizvodi za vas

Možda ćete biti zainteresirani