Vaska Đurić: ˝Riješila sam se viška vode i kilograma s napitkom od maline˝

Vaska Đurić se je osjećala napuhnuto, otečeno i vrlo joj je smetalo da izgleda deblja zbog nakupljene vode. Otkako pije napitak od maline WaterOut je svaki tjedan izgubila 3,5 kilogramaBrzo je primijetila rezultate i presretna je da je pronašla proizvod koji joj zaista pomaže.

Zbog nakupljene vode sam izgledala još deblje

Bila sam dosta napuhnuta, imala sam otečene gležnjeve, ruke i lice. Osjećala sam se kao balon i debelo. Konstantno sam bila umorna, napuhnuta, troma i bez energije. Naravno imala sam i probleme s viškom kilograma ali i ta nakupljena voda me je udebljala.

Pomislila sam: Nemam ništa za izgubiti – osim kilograma˝ i probala sam WaterOut napitak

Bila sam na raznim dijetama ali to ništa nije djelovalo. Na mesnoj dijeti sam izgubila sve vitamine, vrtjelo mi se je, bila sam slaba i bez energije, a na kraju kile su se vratile brže nego sam ih izgubila. Sad već znam da dijeta ne djeluje ako nemate još nešto što potakne to mršavljenje.

A ovaj napitak radi upravo to, potakne metabolizam i uklanja tu vodu koja nas dodatno deblja. Koristim ga već 10 dana, no već nakon 7 dana sam izgubila 3,5 kilograma, što me zaista iznenadilo.

Waterout mi je poboljšao probavu i više nemam teške noge

Ujutro si napravim ovaj napitak i popijem ga prije posla. Osjećam se življe, poletnije i imam više energije. Idem i češće na toalet tako da se mi je i probava regulirala. Zaista sam jako zadovoljna. I noge mi više nisu teške.

Ovaj napitak je potpuno prirodan, nema nikakvih aditiva

Proizvod sam vidjela na Sensilab facebooku i odlučila sam ga probati. Vrlo mi se svidjelo da sadrži prirodne sastojke koji su mi poznati. Nema ništa umjetno, nikakvih aditiva, sve je prirodno i pomislila sam da u biti nemam ništa za izgubiti osim kilograma.

U roku 7 dana izgubila sam 3,5 kg

U 7 dana otkako pijem WaterOut sam skinula 3 i pol kile. Sada je prošlo 10 dana i vaga mi je pokazala da sam skinula već 4 i pol kile. Tako da sam stvarno prezadovoljna. Željela sam i s drugima podijeliti to svoje zadovoljstvo. Stvarno mi je jako drago, sretna sam.

Zaista djeluje – ja sam živi dokaz i preporučila bi ga svima

Osjećam se puno poletnije, sretna sam jer bolje izgledam, zato imam više samopouzdanja. Svima bi preporučila, da barem probaju, proizvod zaista djeluje, a uz to je i odličnog okusa.

Najviše bi ga preporučila onima koji imaju probleme s nadutosti i otečenosti. Također i probleme s debljinom kao i probavne probleme.  Inače imam malo problem sa masnom jetrom, i koliko vidim WaterOut djeluje odlično i na taj problem.