„Osjećao sam učinke odmah nakon što sam počeo koristiti proizvod”

Tomáš T. reprezentativac Slovačke u konkurenciji za triatlon. Triatlon trenira 3 godine, ali već prve godine počeo je sudjelovati u europskim natjecanjima i zauzimati vodeće položaje.

"Za otprilike mjesec dana izgubio sam 5 kg"

"Koristim SlimJoy proizvode u sezonama utrka kako bih eliminirao nekoliko dodatnih kilograma. Uz pomoć proizvoda BootBurn Active izgubio sam 5 kilograma u otprilike mjesec dana. Ne znam točno koliko centimetara u struku, ali razlika je bila vidljiva. Naravno, pravilna prehrana također je igrala važnu ulogu. "

Tomáš je oduševljen BootBurn Active učinkom koji mu je pomogao da otopi više masnoće, za vrijeme i nakon treninga. A osim toga, Tomaš je uživao u pozitivnoj nuspojavi: proizvod je također pomogao u održavanju normalnog apetita.

"Učinak sam osjetio odmah nakon što sam počeo konzumirati proizvod"

Ubrzo nakon konzumiranja BootBurn Active napitka, Tomaš je primijetio da je apetit manji, metabolizam brži i razina energije je viša traje dulje vrijeme.

Tomáš ”SlimJoy proizvode preporučujem svima koji žele smršaviti ili jednostavno poboljšati svoje sportske performanse i imati više energije. Za mene osobno proizvodi su odličan izbor u natjecateljskom razdoblju."

BootBurn Active pomaže sagorjeti 16% više masnoće i 5 puta brže!

  • sadrži 1000 mg najčišćeg L-karnitina na tržištu, proizvedenog u Švicarskoj
  • savršena kombinacija sastojaka počinje sagorijevati masnoću odmah, a učinak traje 4 sata
  • trostruko djelovanje: podiže tjelesnu temperaturu, kako bi sagorijevala masnoću, odnosno pretvara masnoću u energiju i povećava izdržljivost
  • proizvod sadrži i B kompleks, za više energije
  • djeluje s ili bez vježbanja