THOMAS: SA XL VELIČINE NA M!

"Po prvom mjesecu sam primijetio da sam izgubio 6 kg. Otkrio sam da mi se promijenila veličina odjeća iz XL u L, i sada nakon 3 mjeseca nosim M veličinu.*

Moje ime je Thomas i imam 34 godine. Radim kao nadzornik puno radno vrijeme od 8:00 do 17:00 , te radim malo i kod kuće, tako da mi je jako važno da svoje vrijeme dobro iskoristim. U slobodno vrijeme obično idem u teretanu, jer želim biti u formi.

Nisam debeo ali imam problema s prekomjernom težinom u predjelu trbuha, uvijek sam nadut. U jednom trenutku sam se zasitio svog tijela, nisam mogao izdržati duge šetnje i trčanja. Nedostajalo mi je energije, cijelo vrijeme sam bio umoran i nisam se dobro osjećao u svojoj koži, nešto što mi se nije nikako sviđalo jer sam navikao biti aktivan. Zato sam bio depresivan i više nisam znao što učiniti sa svojim izgledom i osjećanjima.

Jednog dana na internetu sam otkrio SlimJOY. Morao sam početi koristiti neke proizvode da mi pomognu pri gubljenju te trbušne masnoće, sve mjere sam već poduzeo, ostalo je još samo to da isprobam. Prirodni (i također certificirani i patentirani) sastojci su me uvjerili da isprobam proizvode. Trenutno koristim WaterOut EXTREME, FatBurn EXTREME i AdipoSlim EXTREME. Koristim ih već tri mjeseca. Naravno mislim da proizvode morate koristiti neko vrijeme da bi imali efekta, ne samo uzeti kutiju i očekivati čudo da se desi. I naravno uz to trenirati. Kao u svemu u životu , upornost i ustrajnost su ključ uspjeha!

Da vidimo... Objasnit ću malo...

WaterOut EXTREME mi je pomogao da se riješim toksina (pročitao sam da je čišćenje tijela od toksina prvi korak - i obavezan - za početak gubitka kilograma), kao i eliminiranje viška tekućine koja se zadržava u tijelu zbog toksina.

FatBurn EXTREME je termogeni topilac masnoće koji ubrzava topljenje masnoće i poboljšava rezultate treninga, te je pogodniji za osobe koje su fizički aktivne.

AdipoSlim EXTREME je bio savršen za mene zato što ima fokus točno na topljenju masnoće u predjelu trbuha - što mi je najveći problem. Ima odlične patentirane sastojke. 

* [*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Da biste lakše smršavili važno je hraniti se zdravo i održavati zdrav način života.]

Nakon mjesec dana, sam primijetio da sam izgubio 6 kg. Otkrio sam da mi se promijenila veličina odjeća iz XL u L, i sada nakon 3 mjeseca nosim M veličinu.

Osjećam se lakše i riješio sam se nadutosti. Najvažnija promjena koju sam primijetio jest da mi je trbuh postao znatno manji*. Osjećam da mi je tijelo postalo tanje i lakše.

Osim toga sada imam više energije i samopouzdaniji sam. Uživam u životu više nego ikada. To mi se sviđa!

* [*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Da biste lakše smršavili važno je hraniti se zdravo i održavati zdrav način života.]

Proizvodi za vas

SMANJUJE ZADRŽAVANJE VODE
-50%
Posebna cijena 179,99 HRK Standardna cijena 359,98 HRK
Pogledajte proizvod