Regina: „Osjećam se lakše i odjeća mi opet dobro stoji."

Regina je po zanimanju frizerka, ali unatoč pretrpanom rasporedu, pronalazi vremena za trening čak 6 dana u tjednu. Prilično impresivno, zar ne? Pitate se što je Reginu dovelo do zdravijeg načina života, što joj pomaže u održavanju motivacije i održavanju forme?

Nastavite s čitanjem...

"Nije mi se sviđalo moje tijelo. Kad sam se pogledala u ogledalo, točno sam znala da moram nešto promijeniti, ali bila sam lijena. Moj način života bio je takav da sam čitave dane provodila doma - i to je bilo to - jednostavno nisam mogla ništa učiniti s tim."

Predanost je ključna!

Prije otprilike godinu dana, Regina se odlučila za aktivniji način života. “Prije četiri godine imala sam 63 kilograma i bila sam potpuno u formi. Jednostavno nisam nalazila odlučnost da bilo što učinim po tom pitanju. Pregledavajući Instagram primijetila sam sve one prekrasne djevojke... jednostavno sam željela biti poput njih."

Njen osobni trener joj je preporučio L-Carnitine Pure 1000

Zahvaljujući svom osobnom treneru, Regina je pronašla SlimJOY proizvode i odlučila isprobati L-Carnitine Pure 1000, nadajući se da će joj to pomoći da sagorijeva više masnoće. I stvarno joj je pomoglo! Prve promjene primijetila je već nakon nekoliko dana*.

*Učinci proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe.

Regina: „Sretna sem!”

Regina je zadovoljna rezultatima; osjeća da ima više energije i skoro nikad ne osjeća umor. "Moje raspoloženje se također popravilo jer se osjećam lakše i odjeća mi opet dobro stoji." Poboljšala se i njena probava, "Slatkim iskušenjima  se predajem samo povremeno, ali inače sam poboljšala i prehranu, tako da sam u kombinaciji sa svime zaista sretna i zdrava."

Sjajna stvar s L-Carnitine Pure 1000** je u tome što jedna bočica sadrži čak 1000 mg Carnipure® - L-karnitina vrhunske kvalitete, koji prevari vaše tijelo da koristi vlastite zalihe masti kao gorivo. Zato ne čudi da je Regina toliko uzbuđena zbog rezultata.

Regina: „Jedva čekam, da počnem s vježbanjem”

"Osjećam se sjajno i jedva čekam da počnem s vježbanjem u rujnu da postanem još bolja." Dodavanje L-karnitina vašoj svakodnevnoj rutini može biti od velike pomoći, jer bez L-karnitina ne biste mogli sagorjeti masnoće i iz toga dobiti energiju!

Naše tijelo je sposobno samostalno proizvesti L-karnitin, ali njegovu proizvodnju koče neuravnotežena prehrana, neoptimalan rad jetre i bubrega, ketogena prehrana i pretjerani stres.

Ostvarite najbolje rezultate s L-Carnitine Pure 1000!

Regina je koristila stariju formulu proizvoda i postigla nevjerojatne rezultate. Sada smo nadogradili formulu i učinili je još jačom! Uz 1000 mg L-karnitina, sadrži i 300 mg ekstrakta zelenog čaja, koji povećava sagorijevanje masnoće za 17% - čak i tijekom odmora! Sada s potpuno novim okusom pina colade!

Pokušaj sada!

*Učinci proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe.

** Korisnica je koristila stariju verziju ovog proizvoda. Isprobajte novu i poboljšanu verziju sada!

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-50%
Posebna cijena 219,99 kn Standardna cijena 439,98 kn
Pogledajte proizvod
TOPIOC MASNOĆE
-50%
Posebna cijena 129,99 kn Standardna cijena 259,98 kn
Pogledajte proizvod
DODATAK
-71%
Posebna cijena 49,99 kn Standardna cijena 171,99 kn
Pogledajte proizvod
TOPI MASNOĆU
-55%
Posebna cijena 99,99 kn Standardna cijena 219,99 kn
Pogledajte proizvod