Kako je Nina izgubila nevjerojatnih 65 kilograma

Bivša natjecateljica "Života na vagi" Nina Martina Korbar opisuje svoj uspjeh gubitka 65 kilograma kao rezultat odricanja, svakodnevnih treninga i zdrave ishrane.

"Na vrhuncu tjelesne težine imala sam 150 kilograma"

Moje ime je Nina, dolazim iz Zagreba i imam 26 godina. Diplomirala sam i bila sam natjecateljica u emisiji „Život na vagi“.
Sa svojih 18 godina bila sam na vrhuncu svoje težine - imala sam 150 kilograma. Počela sam primjećivati da me ljudi sažaljavaju i da se osjećaju loše zbog mene... Shvatila sam da ne želim takav život. Rekla sam si da ću se boriti protiv viška kilograma dok se ih konačno ne riješim i ne budem sretna i zadovoljna sama sa sobom. Dugo sam se borila i sad sam konačno na pravom putu. Sretna sam, zahvalna, samopouzdana i osjećam se bolje nego ikada.

"Koristim WaterOut Strong** napitak svaki dan"

Koristim SlimJOY WaterOut Strong** napitak svaki ili svaki drugi dan i meni se čini nevjerojatan. Primijetila sam učinke već nakon 2 vrećice. Više se ne osjećam nadutom, noge su mi manje otečene, trbuh je manji, jer sav višak vode izlazi iz tijela. Stvarno sam prezadovoljna. To je najveća razlika koju sam primijetila na sebi otkako sam ga počela koristiti. Također uzimam WaterOut Strong** Night svake večeri prije spavanja. Zaista bih svima preporučila ove proizvode koje naručujem preko SlimJoy stranice.

"Sada sam sretnija, imam više samopouzdanja i uživam u životu"

Izgubila sam preko 65 kilograma. Sada imam zdravu i uravnoteženu ishranu, treniram gotovo svaki dan, 5-6 puta tjedno. Ovaj novi način života pomogao mi da se osjećam nevjerojatno! Nakon svakog treninga imam više energije, osjećam se sretnije, imam više samopouzdanja i uživam u životu svaki dan. Ovi proizvodi su nevjerojatni, ali sigurno će imati bolji učinak uz zdravu ishranu i redovitu tjelovježbu. Morate biti disciplinirani da biste osjetili i vidjeli rezultate.

"Morate se boriti i vjerovati u sebe"

Na kraju bih samo htjela reći da je gubitak težine težak ali osjećaj nezadovoljstva samim sobom je još teži. Nije lagano stvoriti nove navike, ali morate napraviti promjene i pristati na određene žrtve kako biste počeli bolje živjeti. Danas živim divan život samo zato što sam se odlučila usredotočiti na sebe, svoju dobrobit, svoje zdravlje, te vlastitu sreću i rast. Morate se boriti i vjerovati u sebe, bez obzira na to koliko je ponekad teško jer će vas vaše tijelo i um nagraditi.

Isprobajte novi WaterOut Strong** sa poboljšanom formulom- najbrže djelujući proizvod za gubitak kilograma. 100% siguran i prirodan!

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stanici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti.

**Korisnik je koristio prethodno izdanje ovog proizvoda. Isprobajte poboljšanu verziju sada!

Proizvodi za vas

24/7 SAGORIJEVANJE MASNOĆE
-61%
Posebna cijena 139,99 kn Standardna cijena 359,98 kn
Pogledajte proizvod
BLOKIRANJE MASNOĆE I DRENAŽA
-47%
Posebna cijena 179,99 kn Standardna cijena 339,99 kn
Pogledajte proizvod

Možda ćete biti zainteresirani