Najat: "Odjeća mi sada mnogo bolje pristaje"

Nevjerojatna transformacija žene koja nakon poroda drugog djeteta nije mogla smršavjeti. Dobila je vitku figuru i samopouzdanje.

"Iako mi je suprug stalno govorio da sam lijepa, sramila sam se svoga tijela", prisjeća se vremena prije nego što je odlučila smršavjeti.

Sada kad je izgubila toliko kilograma i došla do svog cilja, odlučila je podijeliti s nama svoju inspirativnu priču.

Stvaranje obitelji ostavilo je posljedice na njenom tijelu

Najat je majka, supruga i medicinska sestra u hitnoj i kardiološkoj rehabilitaciji. Nikad nije bila vitka, ali uvijek se osjećala dobro u svom tijelu. Nakon dvije uzastopne trudnoće, međutim, stvari su se počele mijenjati.

Nakon rođenja drugog djeteta, bokovi su joj se proširili i oko struka joj se počelo nakupljati masnoća. Iz godine u godinu, višak kilograma nakupljali su se i ljudi su polako počeli primjećivati njezinu borbu.

„Moje tijelo je definitivno utjecalo na moje raspoloženje i samopoštovanje. Bila sam tužna zbog prekomjerne težine, ali nisam htjela to priznati sebi. Izbjegavala sam gledati stare slike, nisam se željela pogledati ni u ogledalo. Samo kako ne bi vidjela promjene."

Jednog dana odlučila je zakoračiti u nepoznato

Najat se sjeća truda, ali nije bilo rezultata. Jednog dana ugledala je oglas za proizvod za mršavljenje koji također sadrži znanstveno dokazane tvrdnje.

„Kad sam vidjela oglas, uzela sam vremena da pročitam sve o ovom proizvodu. Provjerila sam kliničke studije, svidjelo mi se što je brend ponudio jamstvo na zadovoljstvo, ali ono što me je konačno uvjerilo bili su prirodni sastojci."

Odjednom je gubitak kilograma bio lagan

Prve efekte koje je primijetila bili su sjajni. Bolja probava, manje apetita i više energije. "Bilo je lakše jesti zdravu prehranu, a i lakše sam uživala u manjim porcijama", kaže Najat i još dodaje, "izgubila sam želju za slatkim pićima i slatkišima."

Nakon prvog mjeseca osjetila je sve blagodati. Nije bila gladna, želja za grickalicama je nestala, a zahvaljujući dodatnoj energiji počela je i vježbati nekoliko puta tjedno.

"Odjeća mi sada mnogo bolje pristaje!", Kaže kroz osmijeh.

Najat se držala nove rutine i izgubila gotovo sav višak kilograma. "Još nisam na cilju, ali prešla sam dug put. I dalje ću ustrajati jer mi se rezultati jako sviđaju. Konačno se prepoznajem u ogledalu."

Proizvod koji je pomogao Najat da smršavi

Proizvod koji Najat koristi je AdipoSlim, jedinstveno sagorijevanje masnoće koje daje zadivljujuće rezultate:

  • Smanjuje masnoću na trbuhu
  • Smanjuje opseg struka i bokova
  • Ubrzava sagorijevanje masnoće
  • Stimulira smeđe masno tkivo

Budući da proizvod učinkovito napada masnoću trbuha, Najat se odmah zaljubila u njega, jer u mladosti nije imala vitak struk. S AdipoSlim-om oblikovanje tijela postalo je lako.

AdipoSlim sadrži samo prirodne sastojke, koji su toliko jaki da su okruženi posebnom, obloženom kapsulom. Omogućuje pojačano sagorijevanje masnoće i smanjuje apetit.

Proizvodi za vas

BRZI REZULTATI
-70%
Posebna cijena 199,99 kn Standardna cijena 659,96 kn
Pogledajte proizvod