Monika: „Zahvaljujući WaterOutu moje tijelo je počelo surađivati!”

Zovem se Monika, majka sam dvoje djece, a po zanimanju sam kondicijska trenerica i učiteljica plivanja i skijanja. Cijeli život se bavim sportom, a ponekad sam sudjelovala i na fitnes natjecanjima.

Moja tjelesna građa je kruškolikog oblika, jer imam veće bokove i uzak struk, a moja figura i način života uvijek su bili uzor i motivacija mojim klijentima.

Dugi niz godina nisam imala problema, sve dok nisam ozlijedila koljeno na skijanju i tada su se stvari neočekivano zakomplicirale...

Odjednom sam se jako udebljala!

Po cijelom tijelu pojavio mi se osip koji me jako svrbio i nitko nije znao kako da mi pomogne. Primila sam veliku količinu kortikosteroida, što je predstavljalo zadnju stvar za rješavanje mog zdravstvenog problema.

Međutim uslijedila je prava noćna mora. Osip je nestao, ali moje se tijelo potpuno promijenilo - u 3 mjeseca udebljala sam se čak 36 kilograma*! Tijelo je počelo zadržavati veće količine vode i izgledala sam poput balona. Mogla sam nositi samo japanke, jer su mi noge posebno oticale.

*Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Ništa nije pomagalo...

Moje stranke me više nisu prepoznavale. Mislila sam da će i ovo stanje, baš kao što je došlo za 3 mjeseca, nestati za 3 mjeseca, ali prevarila sam se! Prema riječima liječnika, proizvodi za uklanjanje viška vode iz tijela nisu mi pomogli...

Rekla sam sebi: pa trenerica sam i znam svoje tijelo, a pogotovo se razumijem oko pravilne prehrane i kako se vježba... Ali ne, moje se tijelo počelo ponašati potpuno drugačije, više nije reagiralo ni na što i moj posao trenerice iznenada je bio ugrožen. Bilo mi je teško odjenuti kupaći kostim i otići s djecom u bazen - izgledala sam poput kita. : D

Isprobala sam različite biljke i čajeve, marljivo vježbala i slijedila zdravu prehranu... Ali napredak je bio jako spor - prošla je godina i promjena je zaista bila minimalna.

Za to vrijeme moja se kći udala, a ja nisam mogla ni pogledati fotografije s vjenčanja. Prolazila sam kroz tako depresivan period, pun nemoći. Morala sam birati između 4 veličine većih haljina - bile su poput šatora.

Na Instagramu sam otkrila WaterOut !

Na Instagramu sam naišla na oglas za SlimJOY proizvode, a posebno me zanimao WaterOut EXTREME, napitak za izlučivanje viška vode iz tijela.

Rekla sam si da više nemam što izgubiti i pokušat ću. Samo sam željela dati proizvodu priliku, a cijena stvarno nije bila visoka.

Naručila sam WaterOut u super ponudi zajedno s NightBurn EXTREME, noćnim topiocem masnoće. Proizvodi su odličnog okusa i koristim ih već 3 mjeseca.

Prve rezultate primijetila sam iznenađujuće brzo: nakon samo tjedan dana osjećala sam se lakše, imala sam više energije, također sam lakše trenirala i više nisam bila toliko zadihana (jer su kortikosteroidi općenito vrlo štetni za tijelo).

*Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Tijelo je konačno počelo surađivati sa mnom!

Nakon određenog vremena korištenja proizvoda, otkrila sam da se moje tijelo napokon probudilo i počelo surađivati, otečenost je počela popuštati, a ja sam bila puna energije. Za mene je to bilo pravo čudo! Promjene su primijetili i ljudi oko mene i to mi je bio dokaz da idem u dobrom smjeru.

Nakon 3 mjeseca redovite upotrebe SlimJOY proizvoda WaterOut EXTREME, NightBurn EXTREME i proteinskog napitka Shake’n’Shape (kojeg sam počela konzumirati nešto kasnije), smršavila sam čak 26 kilograma*.

*Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Sada znam što stvarno pomaže, a mogu to preporučiti i svojim klijentima

Sada kao trenerica znam kako voditi svoje klijente koji imaju isti ili sličan problem. Mogu im savjetovati i preporučiti proizvode koje sam i sama isprobala i znam da djeluju. SlimJOY proizvodi ne samo da imaju odličan okus i miris, nego također u potpunosti ispunjavaju očekivanja.

Sretna sam i puna energije. Unatoč skeptičnim komentarima liječnika da moj problem nema rješenje i da se moram naviknuti na situaciju, te kako će tijelo postupno uklanjati višak vode. Pronašala sam rješenje za svoj problem!

Poručila bih svima: nikad ne odustajte.

Monika

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-67%
Posebna cijena 179,99 kn Standardna cijena 539,97 kn
Pogledajte proizvod
KONTROLIRA TJELESNU TEŽINU
-9%
Posebna cijena 169,99 kn Standardna cijena 186,99 kn
Pogledajte proizvod
SMANJUJE ZADRŽAVANJE VODE
-59%
Posebna cijena 179,99 kn Standardna cijena 434,97 kn
Pogledajte proizvod

Možda ćete biti zainteresirani