Daniela: "Izgubila sam 8 kilograma u 2 mjeseca!"*

Zovem se Daniela, manikirka sam i majka troje divne djece.

Borim se s težinom već nekoliko godina, od posljednje trudnoće. S troje male djece kod kuće više nisam imala vremena za sebe, a kad sam imala vremena za hranu, jela sam sve što sam mogla.

Kao rezultat toga, udebljala sam se i naravno, to je utjecalo na moj život, samopouzdanje i način komunikacije s ljudima.

*[Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Pri pokušaju mršavljenja važna je raznolika i uravnotežena prehrana i zdrav način života.]

„Nikad nisam vjerovala u proizvode za mršavljenje“

Pronašla sam SlimJOY putem Facebooka i pretraživanja interneta i odlučila mu pružiti priliku. Proizvode sam počela koristiti prije nekoliko mjeseci i jako mi se svidjelo kako su jednostavni za upotrebu. Svidio mi se i njihov prirodni sastav.

Nikad nisam u potpunosti vjerovala da će mi to pomoći, ali... Proizvodi su mi pomogli ublažiti nadutost i riješiti se viška vode. Tada je gubitak kilograma bio puno brži i kad sam vidjela rezultate, zaista sam bila motivirana da nastavim.

„Izgubila sam najmanje 4 kilograma u mjesec dana...“

Iskusila sam sve manje nadutosti i treći dan osjećala sam se manje gladnom i imala sam više energije. Početkom prvog tjedna vaga mi je potvrdila da sam već smršavila.

Izuzetno sam zadovoljna rezultatima, u mjesec dana sam smršavila najmanje 4 kg, u 2 mjeseca sam izgubila 8 kg i nakon 3 mjeseca sam izgubila ukupno 13 kg.

Osjetivši se motivirano, počela sam redovito vježbati. Bila sam zadovoljna rezultatima, iako nisam vježbala, ali rezultati su mi stvarno pomogli da se osjećam bolje nego ikad.

„Život mi se popravio na mnogo načina

Čak i prije nego što sam počela trenirati, rezultati su bili divni. U svakom slučaju, vježbanje i pravilna prehrana vrlo su važni za mršavljenje. Zahvaljujući tim proizvodima bila sam motivirana da se više brinem o sebi.

Život mi se popravio na mnogo načina. Samouvjerenija sam, sretnija i moj odnos s obitelji i partnerom se popravio.

Ako trebate nešto što će vam pomoći, ne tražite dalje. Nećete požaliti. Prednosti ćete vidjeti vrlo brzo i možda će vam upravo to poboljšati život, baš kao meni. Već sam preporučila SlimJoy svojim prijateljima i žalim samo što ih prije nisam isprobala.

30-dnevni program s 4 nevjerojatna proizvoda

WaterOut EXTREME je ukusni napitak koji donosi brze rezultate. Podržava jetru i stimulira limfni sustav, nježno čisti tijelo, smanjuje celulit i ubrzava metabolizam. Pomaže u uklanjanju gotovo trećine viška vode iz tijela.*

FatBurn EXTREME je revolucionarni napitak koji sagorijeva masnoću. Pomaže u sagorijevanju 24% više masti, i to 5 puta brže!* Sadrži L-karnitin švicarske kvalitete.

NightBurn EXTREME je napitak koji pomaže u borbi protiv noći večernje gladi. Ubrzava metabolizam, poboljšava sagorijevanje masti i pomaže u poboljšanju sna!*

AdipoSlim EXTREME kapsule pomažu otopiti tvrdoglavu trbušnu masnoću i aktiviranju smeđe masno tkivo. Dokazani rezultati: pomaže smanjiti opseg struka za 7,5 cm i opseg bokova za 6 cm.*

* [Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Pri pokušaju mršavljenja važna je raznolika i uravnotežena prehrana i zdrav način života.]

Proizvodi za vas

24/7 SAGORIJEVANJE MASNOĆE
-61%
Posebna cijena 139,99 kn Standardna cijena 359,98 kn
Pogledajte proizvod
KOMPLETNO RJEŠENJE
-57%
Posebna cijena 159,99 kn Standardna cijena 369,98 kn
Pogledajte proizvod

Možda ćete biti zainteresirani