Ovo mi je pomoglo da smršavim i ublažim bol

Moje ime je Annemette i imam 34 godine. Oduvijek sam imala finu građu i vitko tijelo, ali imala sam izljev krvi u mozgu 2006. godine, što me je učinilo fizički onesposobljenom i pijući razne lijekove stekla sam preko 30 kilograma, a nepokretnost je otežala ponovno gubljenje kilograma.

Uložila sam u stacionirani bicikl i tada sam počela brojati kalorije. Izgubila sam kilograme, ali s obzirom na to da sam visoka samo 165 cm i zbog zdravstvenih problema, 61 kg * je previše za nošenje, te se umaram hodanjem. Trebale su mi drastične mjere da spustim svoju idealnu težinu od 55 kg * ..

¡Uspjela sam ... ali ne zadugo!

Dobila sam 13 kg u razdoblju od 2,5 godine!*

Problem se opet pojavio kad mi je stanarina postala preskupa pa sam invalidsku mirovinu morala dopuniti uredskim poslom. Nažalost, bilo je to previše za mene i opet sam imala bolove povezane s mojom hormonskom neravnotežom i stalnim umorom. Kao utjehu konzumirala sam "junk food", slatkiše i sokove. Na kraju sam se morala preseliti u jeftiniji stan koji nije imao dovoljno prostora za moj bicikl. Dobila sam 13 kg u razdoblju od 2,5 godine! *

Počela sam kontrolirati prehrambene navike i vježbanje

Nakon što sam započela s dijetom, uz pomoć nutricioniste počela sam kontrolirati svoje prehrambene navike i vratila sam se treningu. Ali bol u kombinaciji s iscrpljenošću učinila me očajnom, željela sam brzo smršaviti. Eksperimentirala sam s vrlo skupim preparatima za mršavljenje koji nisu uspjeli, već su samo ispraznili račun. Tada sam na Facebooku vidjela reklamu za SlimJOY.Prirodni sastojci i garancija je ono što me je privuklo, a kada sam vidjela relativno niske cijene, odlučila sam ih isprobati.

Nakon samo 10 dana* prvi kilogram je nestao

Trebalo je samo 10 dana * i prvi kilogram je nestao. Sada mi preostaje još samo nekoliko kg izgubiti i ponovno sam na 55 kg. Oslobođena boli i mogu se konačno priuštiti da opet živim malo. Moj životni stil sastoji se od zdrave hrane, pijenja dvije litre vode dnevno i vježbanja 3 sata tjedno. Već dva mjeseca ne diram šećer, kolače, slatkiše i sokove. Svoj zdravi način života nadopunila sam AdipoSlimom, a zatim sam isprobala i L-Carnitine Pure 1000 koji olakšava vježbanje i uklanja umor. Stoga oni imaju fiksno mjesto u mojoj dnevnoj rutini.

Ponovno počinjem vjerovati da ove godine postižem svoj cilj s gubitkom kilograma.

Super dobra usluga

Kad je u skladištu ponestalo proizvoda koje sam naručila, potvrdili su mi iz SlimJOY-a da pripremaju novu verziju za svoje kupce s poboljšanom formulom, te su poslali sličan proizvod. Super dobra usluga.

Nisam požalila što sam se odlučila isprobati, sad je odjednom lako smršavjeti.

Izgubila sam 3 kilograma u mjesec dana.*

Već sam izgubila 3 kilograma u jednom mjesecu*, fizički se osjećam puno bolje i počinjem imati više samopouzdanja.

Samopoštovanje i samopouzdanje pomoglo mi je da i ljubavni život počne cvjetati. Nastavljam uzimati AdipoSlim, L-Carnitine Pure 1000 i uskoro sam spreman isprobati i neke druge proizvode, poput FatEliminatora, kako bih lako i sigurno stigla do cilja.

* Učinci proizvoda mogu se razlikovati između pojedinaca i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranicama. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji, liječenju ili liječenju bilo koje bolesti ili ozbiljne bolesti.

Proizvodi za vas

BLOKIRA MASNOĆU
-50%
Posebna cijena 89,99 kn Standardna cijena 179,99 kn
Pogledajte proizvod

Možda ćete biti zainteresirani