Kako je Alessandra vratila samopouzdanje

Svaki put kada dobijemo odgovor od zadovoljnih korisnika, više smo nego uzbuđeni: vaš uspjeh je i naš uspjeh!

Dopustite nam da vam predstavimo Alessandru, najnoviju obožavateljicu SlimJOY proizvoda. Zbog sjedilačkog uredskog posla i ograničenih mogućnosti za rekreaciju patila je od nadutosti tijekom karantene, a dobila je i nekoliko kilograma viška.

Alessandra puno vremena provodi na poslu, no u slobodno vrijeme prilično je aktivna: "Obično se puno bavim sportom (spinning tečajevi, balet, ples) i uživam u planinarenju i prirodi."

"Život u karanteni donio je nekoliko kilograma viška"

Na pitanje kako bi opisala svoje tijelo, Alessandra je odgovorila: „Ja sam relativno vitka, ali sklona sam nakupljanju masnoće u donjem dijelu tijela. Međutim, karantena je dovela do toga da sam dobila nekoliko kilograma viška.

Nažalost, ovih nekoliko kilograma viška također su počeli utjecati na Alessandino raspoloženje i samopouzdanje.

Zatim je došao SlimJOY!

Srećom, Alessandra je otkrila SlimJOY putem oglasa na društvenim mrežama - činjenica da su proizvodi napravljeni od prirodnih sastojaka odmah joj je privukla pažnju.

Želeći ubrzati mršavljenje, Alessandra je odlučila isprobati najjači diuretički napitak na tržištu, AquaSlim EXTREME, noćni topioc masnoće NightBurn EXTREME, a oboje je nadopunila Slimmiccinom.

AquaSlim EXTREME posljednjih mjeseci svakodnevni prati Alessandru. Prirodni sastojci sadržani u proizvodu uključuju patentirani ekstrakt smokvine opuncije CactiNea™, korijen sarsaparille, artičoke, java čaj, crveno grožđe, peršin, hibiskus i lubenicu.

Alessandra kaže da više ne može zamisliti početak dana bez ukusne šalice Slimmiccina s efektima mršavljenja i odlazak u krevet bez noćnog topioca masnoće NightBurn EXTREME, koji istodobno suzbija apetit i osigurava dobar san.

"Nakon nekoliko dana počela sam primjećivati ​​promjene."

“Nisam sigurna je li NightBurn EXTREME pomogao smanjiti žudnju za hranom, ali sa sigurnošću mogu reći da djeluje! Sada imam mnogo lakšu i reguliranu probavu. "

A najvažnija promjena koju je Alessandra primijetila? “Noge su mi mnogo manje natečene.” AquaSlim ispire gotovo trećinu* viška vode iz tijela, pa ne čudi što je Alessandra toliko uzbuđena zbog rezultata!

AquaSlim EXTREME je zaista pomogao Alessandri u borbi protiv posljedica sjedilačkog načina života.

„Osjećam se lagano i samopouzdano!“

SlimJOY je pomogao promijeniti Alessandrin život: „Osim zdrave prehrane i tjelovježbe, proizvodi su mi pomogli ubrzati proces mršavljenja. Osjećam se lagano u svojem tijelu i imam više samopouzdanja! ”Što bi moglo biti bolje?

Kao i Alessandra, i vi se možete riješiti viška vode, nadutosti i natečenosti te primijetiti prve rezultate u samo nekoliko dana! AquaSlim EXTREME sada je dostupan u posebnoj ponudi:

*Rezultati se mogu razlikovati među pojedincima i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

**AquaSlim EXTREME, ograničeno izdanje - s okusom jagode je verzija napitka WaterOut EXTREME s drugom aromom. 

Proizvodi za vas