Syndia: „Odjeća mi opet bolje pristaje ”

Syndia je samohrana majka koja se brine o svojoj lijepoj djeci i radi kao uredska pomoćnica. I ona je jedna od onih koja se borila s viškom kilograma.... i uspjela je!

„Mnogo sam se udebljala zbog hormonskog tretmana”

Imala je atletsko tijelo s oblinama, ali "nakon hormonskog tretmana mnogo sam se udebljala", kaže nam Syndia. Više se nije osjećala dobro u svom tijelu. Pogoršalo joj se samopouzdanje, što je naravno utjecalo i na njeno raspoloženje. "Moja odjeća više mi nije pristajala, što me stvarno deprimiralo”, kaže.

Nakon 1 tjedna osjećala se fit

Jednog dana otkrila je SlimJOY oglas i odmah pomislila da ga mora isprobati. Napravila je 2 narudžbe i odabrala 4 najprodavanija proizvoda: NightBurn EXTREME, FatBurn EXTREME, WaterOut EXTREME i AdipoSlim EXTREME.

Promjene je opazila vrlo brzo. Dan nakon što je počela jesti, morala je posjetiti toalet više puta nego inače, naime većina proizvoda su napitci. Međutim, nakon samo tjedan dana osjećala se više fit i u puno boljem raspoloženju.

„Odjeća mi opet bolje pristaje"

Rezultati su bili brzo vidljivi. SlimJOY je ohrabrio Syndiu da jede zdravije i više vježba. Primijetila je da joj se tijelo mijenja. "Izgubila sam višak kilograma, a odjeća mi je opet bolje pristajala", kaže. U početku je Syndia samo željela smršavjeti, ali onda je bila ugodno iznenađena što su i prištići nestali. "Super mi je jer također bolje spavam."

„Sretnija sam!”

Želi još više smršavjeti, iako se već osjeća puno bolje i rezultati su već itekako uočljivi. "Sad sam puno sretnija", dodaje. „I mi smo sretni, Syndie!"

Koji su proizvodi bili ključni za njen uspjeh?

Proizvodi koje koristi Syndia također su dostupni u snažnom 30-dnevnom paketu - Zbogom kilogrami!

FatBurn EXTREME ubrzava sagorijevanje masnoće i sagorijeva ih čak i kada niste fizički aktivni.

NightBurn EXTREME je naš najjači proizvod za sagorijevanje masnoća tijekom spavanja. Istodobno ubrzava metabolizam, čisti jetru, zaustavlja večernju glad i osigurava bolju kvalitetu sna.

AdipoSlim EXTREME kapsule pomažu vam da se riješite masnoće, posebno na trbuhu i tako pomažu oblikovati uzak struk.

WaterOut EXTREME prirodni je diuretik koji će vam pomoći izbaciti višak vode i toksina iz tijela kako biste se osjećali lakše i ugodnije. Uz to, naš bestseler također smanjuje vidljivost celulita i potiče metabolizam.

*Rezultati upotrebe proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti ili ozbiljnih stanja.

Proizvodi za vas

BRZI REZULTATI
-59%
Posebna cijena 299,99 kn Standardna cijena 739,96 kn
Pogledajte proizvod