“Iznenađena sam, priznajem – stvarno pomaže kod mršavljenja!”

Polona se često osjećala napuhnutom zbog čega se često osjećala vrlo neugodno u svojoj koži. “Nakon ručka sam izgledala kao da sam pojela za dvoje. U želucu sam osjećala nevjerojatnu težinu i izgledala sam kao bačva.”

Upoznajte CiderFit STRONG

Tražila je rješenje za svoje tegobe, ali nikad nije vjerovala u proizvode koji pomažu kod mršavljenja... “Uvijek sam bila skeptična prema proizvodima koji toliko obećavaju.” Međutim, budući da joj je CiderFit STRONG (link) preporučila dobra prijateljica, ipak je odlučila pokušati.

Prirodni jabučni ocat

Kod Cider Fita joj se svidjelo da je prirodan i na bazi jabučnog octa. »Još je moja baka govorila da je jabučni ocat rješenje za sve tegobe. Tako ga je i ona pija u jutro na tašte, za bolju probavu. Pokušati nije grijeh!

Nije očekivala velike promjene

Ipak, Polona se iznenadila kad je nakon tjedan dana primijetila veliki učinak. “Odličan osjećaj je, kad su hlaće u struku labave i nakon ručka. Nemam osjećaj da mi se hrana zaglavila u želucu, a trbuh više nije napuhan kao i prije” Polona se osjeća preporođeno. “Počutim se mnogo, mnogo lakše!” CiderFit STRONG (link) se sastoji od inulina iz cikorije, prebiotika koji pobojšava probavu.

CiderFit STRONG djeluje brzo i na prirodan način:

  • Smanjuje napuhnutost
  • Poboljšava probavu
  • Smanjuje osjećaj gladi
  • Smanjuje nakupljanje masnoća
  • Potiče mršavljenje
  • Nema neugodan okus

Ne čekajte da se vaš uvjerava, pokušajte i vi, te se uvjerite u rezultate. Nećete dugo čekati!


Možda ćete biti zainteresirani