Silvia: „Opseg mog struka vidljivo se smanjio”

Silvia je studentica, a kao i mnogi drugi, dugotrajno učenje tijekom dana ne ostavlja joj dovoljno vremena za sportske aktivnosti.

Dugo je osjećala da mora nešto učiniti sa svojim tijelom, zdravljem i težinom, pa je počela tražiti načine koji bi joj u tome pomogli. "Bila sam očajna, jer sam kupila topioc masnoće za 500 kuna, a sadržaj nije bio dovoljan ni za 30 dana", povjerila nam je Silvia svoje neuspješne pokušaje.

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na internet stranici.

Tada je otkrila SlimJOY

„Nakon otprilike dvije godine, na internetu sam naišla na SlimJOY, gdje sam samo gledala niske cijene, odlične recenzije korisnika i stvarno pristupačne pakete različitih proizvoda. Naravno, i ja sam htjela probati proizvode “, oduševljeno govori Silvia.

“Spomenula bih samo da me prvo iznenadila relativno brza dostava, a posebno činjenica da su u paketu bili letci na mom jeziku i da je sve bilo lijepo nabrojano. Uz to, u trenutku kupnje dobila sam poprilično vrijedan kupon za popust."

Prvi učinci već nakon nekoliko dana*

Silvia je prvo isprobala drenažni napitak WaterOut EXTREME, koji joj je oslobodio višak vode, i kapsule AdipoSlimEXTREME koi topi masnoće na trbuhu i ubrzava metabolizam.

Proizvode koristi već nekoliko mjeseci i prema njenim riječima, prve učinke osjetila je već nakon nekoliko dana. "Na početku nisam mogla vjerovati, ali sada se osjećam stvarno sjajno, uz redovitu tjelesnu aktivnost kilogrami se jednostavno tope", pohvalila nas je za svoj uspjeh.

"Za otprilike 2 mjeseca* uspjela sam smršavjeti oko 10 kg*, a opseg struka mi se vidljivo smanjio!"

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na internet stranici.

Povoljni paketi i super popusti

"Uvijek naručim jeftine pakete koji traju najmanje 30 dana, koristim ih otprilike pola godine. Ne mogu zamisliti dan bez proizvoda SlimJOY... Svakako ću ih ponovno naručiti." 

Odličan početak mršavljenja

Pitali smo i Silviju kome bi preporučila naše proizvode, a njen odgovor je:

“Definitivno bih preporučio SlimJOY proizvode onima kojima je, unatoč aktivnom načinu života i zdravoj prehrani, teško izgubiti kilograme. Proizvodi se pokazuju odličnim, posebno na početku mršavljenja i oblikovanju tijela, a SlimJOY dodaci prehrani odlični su i za sve one kojima nedostaje vitamina il hranjivih tvari. "

Paket Za ravan trbuh je idealan početak!

Isprobajte naš najučinkovitiji duo i osjetite brzo mršavljenje na vlastitoj koži. Zaboravite na odustajanje i oprostite se od yo-yo učinka!

Proizvodi za vas

TOPIOC TRBUŠNE MASNOĆE
-67%
Posebna cijena 179,99 kn Standardna cijena 539,97 kn
Pogledajte proizvod
24/7 SAGORIJEVANJE MASNOĆE
-61%
Posebna cijena 139,99 kn Standardna cijena 359,98 kn
Pogledajte proizvod