"S lakoćom sam postigla 2 konfekcijska broja manje"

46-godišnja Urška svoje radno vrijeme provodi u studentskom referatu gdje s veseljem i puno pozitivne energije pomogne svakom studentu. Svi su odmah primijetili njenu veliku promjenu. Urška je u mjesec i pol dana izgubila 8 kilograma i to s AdipoSlim kapsulama.

"Kada sam pogledala svoje prijateljice, pomislila sam: Kad bi barem ja mogla obući te lijepe uske haljinice."

Urškini najbliži su ju prihvatili takvu kakva je, ali sama se nije mogla pomiriti sa svojom debljinom i viškom kilograma. "Zbog viška kilograma uvijek sam se osjećala neugodno. Kada sam pogledala svoje prijateljice u uskim hlačama i lijepih haljinama pomislila sam – kada bi se barem i ja mogla tako obući."

Urška priznaje da je ponekad zavidjela ženama u trgovini koje su bez problema našle sve što su željele obući.

"Moj velik problem je bio širok opseg trbuha"

Urška nam je povjerila da je njen velik problem bio širok opseg trbuha. Na prošlogodišnjem godišnjem odmoru je doživjela neugodne situacije kada je čula kritike drugih ljudi na račun njene težine.

"Kada sam došla na plažu svi su primijetili da imam puno više kilograma nego prošle godine. Dalmatinke sve brzo primijete i komentiraju i imaš onaj osjećaj da svi govore iza tvojih leđa. I tada sam si rekla: Do slijedeće godine moram nešto pod hitno promijeniti!"

"Osjećaj nadutosti u trbuhu, kao da će ga raznijeti, je odjednom nestao."

Redovita upotreba kapsula AdipoSlim s XXL snagom koje za 50% smanjuju masnoće na trbuhu rezultirala je i vidljivim gubitkom težine. "Najsretnija sam bila kada sam mogla obući moju novu suknju koju prije godina nisam mogla niti do pola zakopčati..." - povjerila nam se je Urška.

"Samopouzdana kao nikada do sada!"

Urška je presretna. Pomoću proizvoda SlimJOY AdipoSlim napravila je najvažniji korak! Kada govori o svom iskustvu mršavljenja je jednostavno oduševljena jer je postigla odlične rezultate. »Željela bi što prije postići svoju idealnu fit težinu. Želim osjećati samopouzdanje kao nikada do sada. Zaista vjerujem da će mi to uspjeti s AdipoSlim kapsulama.«

"Ako imaš samopouzdanje na jednom području ubrzo možeš postići samopouzdanje i na drugim područjima. Jako se veselim postavljenih ciljeva. Imam dovoljno energije i najbolju pomoć da ih i ostvarim. Do ljeta sam si zadala cilj: da se ove godine na godišnjem odmoru pojavim sa slim linijom i s pouzdanjem obučem novi kupaći." kaže Urška s ponosom.

Proizvodi za vas

BLOKIRANJE MASNOĆE I DRENAŽA
-47%
Posebna cijena 179,99 HRK Standardna cijena 339,99 HRK
Pogledajte proizvod
24/7 SAGORIJEVANJE MASNOĆE
-61%
Posebna cijena 139,99 HRK Standardna cijena 359,98 HRK
Pogledajte proizvod