PITKA VODE VAM MOŽE POMOĆI U MRŠAVLJENJU

Tko bi pomislio da tako jednostavna stvar kao što je pijenje vode može utjecati na gubitak kilograma? To je potvrđeno u studiji objavljenoj u časopisu Journal of Human Nutrition and Dietetics. Želite znati više? Čitajte dalje!

Studija je proučavala navike 18.000 odraslih osoba tijekom 7 godina. Istraživači su otkrili da ljudi koji konzumiraju najviše vode imaju najniži unos kalorija. Zašto? Jer konzumiraju manje slatkih pića, manje zasićenih masti, šećera i soli.

1-3 čaše vode dnevno = dnevno 205* kalorija manje

Konzumiranje 3 čaše vode i više je nego vjerojatno da će smanjiti unos kalorija, što je dnevno 205* kalorija manje! Izračunajmo na brzinu: to znači gubitak oko 0,8 kg* mjesečno - dakle preko 10 kg* godišnje - i to samo konzumiranjem 3 čaše vode dnevno! Što svatko može učiniti.

Mnogo puta kad osjetite glad, zapravo možete biti žedni. To se događa vrlo često. Signali koje prenosi mozak mogu biti pomalo zbunjujući, a umjesto pitke vode konzumirat ćete međuobrok, rezultat? Dodatne kalorije! Zato uvijek trebate imati bocu vode sa sobom, jako brzo bi uočili razliku.

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stanici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti.

Što ako vam se zadržava voda?

Ako se osjećate naduto i zadržavate vodu, možda mislite da je rješenje vašeg problema piti manje vode. Greška u startu! U takvom slučaju je važno piti više tekućine, jer samo redovitim protokom vode limfni sustav može normalno funkcionirati, što također pomaže u smanjenju celulita.

Ako želite "ubiti dvije muhe jednim udarcem", WaterOut EXTREME je upravo ono što vam treba. Pomoći će vam da uklonite višak vode iz tijela, potaknete proces mršavljenja i smanjite celulit. WaterOut EXTREME je savršen za sve one koji ne vole piti vodu. Ne sadrži šećer i ima prirodni okus maline.

WaterOut EXTREME će ugasiti vašu žeđ i učiniti da se osjećate lakšim. Nadutost i otjecanje će biti prošlost nakon samo 1 tjedna! Jednom kada se vaše tijelo riješi toksina, kilogrami će se također početi topiti. Još jedan razlog da se počnemo radovati ljetu!

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stanici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti.

Proizvodi za vas

SMANJUJE ZADRŽAVANJE VODE
-50%
Posebna cijena 179,99 kn Standardna cijena 359,98 kn
Pogledajte proizvod