PIA: "Lagodno i bez nadutosti!"

Pia je 43-godišnja žena u mirovini koja pati od rijetke neurološke bolesti koja se naziva nasljedna spastička paraplegija, zbog čega je u mirovini. Pia je patila od nadutosti i oteklina u nogama i trbuhu, pa je odlučila isprobati WaterOut nakon što je izučila njegove prirodne sastojke i njihove učinke.

"Izazovi vježbanja mogu utjecati na težinu"

Prije nekoliko godina Pia se podvrgla smanjenju želuca koji joj je promijenio život. Izgubila je ukupno 45 kilograma i od tada je posvećena održavanju te velike promjene, svaki dan. Izazovi vježbanja utječu na njezinu težinu, stoga Pia ide u teretanu i ali to nije dovoljno.

"Doista je puno lakše"

WaterOut ima veliku ulogu u kontroliranju oticanja i veliki utjecaj na život. Pia često ima nadutost i natečen želudac, a tekućina se nakuplja u nogama. Napitak WaterOut joj je pomogao smanjiti nadutost, vidjela je pozitivne učinke nakon prvog mjeseca upotrebe: "osjećam se doista puno lakše i hlače mi bolje pristaju, a mogu reći da mi je i raspoloženje bolje."

"Izgubila sam 1,5 kg i 6 cm u struku."*

WaterOut je Piji pomogao na mnogo načina. Kao cjelina, kada koristi proizvod, ona se osjeća puno energičnije, motiviranije i ugodnije. "Oteklina mi je nestala s nogu." Nakon prvog eksperimenta, Pia je nastavila koristiti WaterOut i kaže da su se rezultati poboljšali još više - u samo par tjedana: "Moram reći da sada imate sjajne proizvode. Počela sam 1.6. i do jutros sam izgubila 1,5 kg, a 6 cm u struku."*

Natečenost je prava dosada, posebno ljeti

Povrh svega, ovaj napitak joj je pomogao kod natečenih nogu: "WaterOut mi je trenutno nezamjenjiv proizvod, pomogao mi je kod oteklina u nogama, uveliko se smanjuju, kao i bolovi također. Utječe na moja bolesna stopala, pa je i hodanje sada dosta lakše! Mnogo se bolje osjećam."

Pia je vrlo zadovoljna proizvodima. "Definitivno ću nastaviti koristiti WaterOut."

Diuretički napitak WaterOut Extreme za dehidrataciju

3 u 1 učinak WaterOut Extreme-a: Uklanja oticanje, ubrzava gubitak težine i razgrađuje celulit. Sadrži 8 prirodnih sastojaka koji istodobno ubrzavaju uklanjanje suvišne tekućine i toksina, ali zadržavaju važne minerale u tijelu.

WaterOut Extreme s prirodnim sastojcima:

  • Povećava uklanjanje suvišne tekućine i toksina do 27%*
  • Smanjuje otekline do 60%*
  • Pomaže u gubitku kilograma

Proizvodi za vas

SMANJUJE ZADRŽAVANJE VODE
-50%
Posebna cijena 179,99 HRK Standardna cijena 359,98 HRK
Pogledajte proizvod