Petra: „Za samo mjesec dana došla sam do figure iz snova!”

Znate onu priču o gusjenici koja se pretvori u prekrasnog leptira? Iskusila ju je i Petra, korisnica SlimJOY proizvoda, koja je svoju preobrazbu započela iznutra prema van. Odlučila je napraviti promjenu prije ljeta, kad smo razgovarali s njom:

“Dobila sam priliku isprobati SlimJOY proizvode prije mjesec dana. Budući da sam se nedavno odlučila ponovno posvetiti sportskom životu, jer se približavalo ljeto, ova ponuda bila sam vrlo uzbuđena što sam ove proizvode mogla uključiti u svoju rutinu. "

Zbogom višak masnoće!

Rekla nam je da je svjesna da ne postoji čudotvorni napitak koji bi preko noći oblikovao naše tijelo, zato je svoju misiju shvatila ozbiljno.

“Počela sam vježbati 3 puta tjedno i promijenila način prehrane. Koristila sam SlimJOY proizvode koji su mi pomogli da topim višak masnoće na stražnjici i bedrima. Također sam primijetila smanjene napadaje gladi i želje za slatkim. "

Petra je znala da je tih posljednjih nekoliko kilograma, dok se približava ciljanoj težini, ponekad najteže riješiti. Unatoč tome, imala je realne i jasne ciljeve: „Nije mi bila namjera smršaviti, cilj mi je bio riješiti se masnoće na stražnjici i bedrima, što mi je uspjelo u roku od mjesec dana. "

Za 6 cm manji opseg struka!

Konačni rezultati Petrine potpune transformacije:

Ujednom mjesecu izgubila sam 5 cm na bedrima, 6 cm u opsegu stražnjice i 5 cm na trbuhu. Ako si zacrtamo cilj i držimo se discipline, svi možemo postići fit figuru. "

Što je napravilo razliku?

SlimJOY proizvodi, naravno. Petrin najdraži je Slimmiccino, ukusna kava za mršavljenje koju je vrlo jednostavno pripremiti, a ujutro puni energijom, pomaže u sagorijevanju masnoće i smanjuje želju za hranom

Povjerila nam se da su je impresionirala još dva proizvoda: “L-Carnitine Pure 1000 sam uzimala prije treninga koji je poticao veće znojenje, te Shake'n'Shape, pun proteina, s kojim sam pravila odličan sladoled i proteinski omlet. "

L-Carnitine Pure 1000 topi masnoće i sadrži najčišći L-karnitin na tržištu.

Shake'n'Shape je ukusni proteinski shake s visokim udjelom proteina i vlakana.

Petra je primijetila kako je nakon upotrebe SlimJOY proizvoda osjećala manju nadutost. "Stvarno sam bila pod stresom za vrijeme korone, osjećala sam veliku nadutost, ali upotrebom proizvoda nadutost se značajno smanjila."

Koji je ključ uspjeha?

Mršavljenje, sport, detoks ili drenaža. U širokom rasponu SlimJOY proizvoda, svatko zasigurno može pronaći svoj put do potpune i cjelovite transformacije. 

Proizvodi za vas

BRZI REZULTATI
-50%
Posebna cijena 329,99 kn Standardna cijena 659,99 kn
Pogledajte proizvod