Opuncija: kaktus koji je promjenio sve što znamo o mršavljenju i spasio tunižane od sirotinje

Tko bi si mislio da tako mali kaktus može toliko puno promjeniti? I upravo to se dogodilo. Opuncija je jedan od komercijalno najpoznatijih i najuspješnijih kaktusa. A jedna od najljepših priča o opunciji je Hamedova priča.

Opuncija je zvijezda među kaktusima. Ljudi je jedu i piju, ima snažne učinke za gubitak kilograma, a nekima je čak spasio život.

Zbog njezinih snažnih učinaka cijeljenja i snažnih učinaka u borbi protiv viška kilograma, moderan svijet je poludio za ovim kaktusom. Najviše opuncije se proizvodi u Meksiku i Tunisu. Ali nemaju svi uzgajivači opuncije toliko sreće kao Hamed – tunižanski uzgajivač kojem se život promjenio zahvaljujući opunciji.

Kako je opuncija promjenila Hamedov život

U Tunisu, skoro četvrtina stanovništva živi ispod praga siromaštva. Mnogi tunižani nemaju niti struju i pitnu vodu u njihovim domovima. U zemlji imaju jako loš zdravstveni sustav, koji je dostupan samo onima s velikim primanjima. Nepismenost je također problem, pogotovo u ruralnim dijelovima zemlje.

Hamedovo selo nije bila iznimka. On i njegova obitelj su živjeli u neimaštini, a njegova djeca nisu mogla niti ići u školu. Njegova žena je umrla na porodu četvrtog djeteta. U selu nije bilo doktora, a čak i da je bio, oni si ga nisu mogli priuštiti.

Kad je Hamed dobio priliku da proširi svoju farmu, to je i učinio. "Sve se dogodilo tako brzo! I ništa ne bi bilo moguće da nije bilo mojih kćeri i sina. Oni su me podržavali cijelim putem." Danas svo četvero djece ide u školu koja se financira iz Hamedova farme opuncija. U selo su stigli i doktori na poziv Hameda koji je htio osigurati zdravstvenu skrb za stanovnike njegovog sela.

Većina stanovnika sada radi na Hamedovoj farmi opuncija i mnogi ga cijene i poštuju zbog napretka koji je donio u ovo nekad veoma siromašno selo.

Ništa se ne baca nakon uspješne žetve: listovi stabljike i ostali uporabni dijelovi postane vrijedna hrana za životinje, a plodovi se prerađuju u koncentrirani ekstrakt kako bi se smanjili troškovi dostave i loš utjecaj na okoliš.

Opuncija vam može promjeniti život, ako je koristite na pravi način

Opuncija i njezina snaga cijeljenja!

I, da li vas zanima kako vam opuncija može pomoći? Ove blagodati su samo jedne od poznatijih:

 • Čisti tijelo od toksina
 • Potiče cirkulaciju krvi i smanjuje krvni tlak
 • Ima antibakterijska i protuupalna svojstva
 • Sprječava rast stanica masnoće
 • Ojačava imunološki sustav
 • Potiče probavu, sprječava zatvor
 • Ojačava zube i kosti
 • Smanjuje otečenost i reumatizam
 • Potiče regeneraciju nakon konzumiranja mnogo alkohola

Opuncija je poznata i kao »superhrana«, i to iz dobrog razloga. Sadrži mnogo vitamina C, vitamina B kompleksa, magnezija, kalija, kalcija, bakra, dijetalnih vlakana i antioksidanata.

Opuncija je veoma učinkovito sredstvo za mršavljenje jer sprječava da se masnoća nakuplja u tijelu. Također je dokazano da drastično smanjuje apetit zahvaljujući velikom sadržaju topljivih vlakana. Čak usporava apsorpciju šećera i čini nas sitima duže vrijeme.

Učinili smo opunciju još snažnijom

U sudjelovanju s francuskim stručnjacima, kreirali smo izuzetno snažnu prirodnu kombinaciju. Iskoristili smo snagu opuncije i učinili je još snažnijom. Pažljivo smo je kombinirali s drugim sastojcima kako bi dobili super učinke mršavljenja. I zato je opuncija u našem WaterOutu oduševila već tisuće korisnika.

2019. godine lansirali smo treću verziju WaterOuta, i ta verzija je najsnažnije do sada. WaterOut STRONG sadrži samo najkvalitetnije sastojke koji se međusobno nadopunjuju kako bi vama uspjelo postići tijelo o kojem sanjate jednostavno i brzo.  

Studije potvrđuju da je WaterOut Strong:

 • izuzetno djelotvoran napitak koji smanjuje tjelesnu težinu i daje nevjerojatne rezultate
 • ubrzava izlučivanje vode do čak 27%
 • smanjuje nadutost i oticanje do 60%
 • osigurava 3,5 puta bolje izlučivanje vode
 • nudi brze rezultate koji su primjetni već nakon prvog tjedna