Napitak koji uništava masnoću

Čaša ovog osvježavajućeg napitka od ananasa prije treninga ili nakon ručka pomaže brže otopiti masnoću. Saznajte zašto.

Topljenje masnoća

Vjerojatno ste već čuli za hranu koja topi masnoće. To su namirnice koje pomoću termogeneze potiču probavu – postupak u kojem tijelo proizvodi toplinu i zato topi masnoće.

Jedna od najboljih namirnica za topljenje masnoća je svakako ananas. Njegove brojne prednosti su poznate već neko vrijeme i to su:

  • Pod kontrolom održava kolesterol i šećernu bolest – ananas sa svojim djelovanjem kontrolira glikemijske vrijednosti  i kolesterol. Sadrži veoma malo šećera, zato se ga preporučuje i dijabetičarima. Ima visoku vrijednost vlakana koja smanjuju apsorpciju kolesterola u krvi.
  • Ananas je saveznik u slučaju zatvora, jer kao što je spomenuto, ananas sadrži mnogo vlakana.
  • Zbog bromelaina ananas je voće sa snažnim protuupalnim svojstvima. Koristi se za liječenje različitih bolesti, kao što su cistitis, gastritis i za urološke probleme.

Utjecaj ananasa na razgradnju masnoća

Ananas sadrži sastojak, bromelain koji ima poznata svojstva topljenja masnoća. To je tvar koja ubrza probavu, jer razgrađuje bjelančevine kad iz namirnica dođu do našeg želuca.

Ima i diuretičko i anticelulitno djelovanje. Sadrži organske kiseline koje imaju diuretičku funkciju, koje se mogu učinkovito boriti protiv zadržavanja vode što je glavni uzrok celulita. Kad celulit postigne štetne vrijednosti za tkiva, uzrokuje površinske upale, čega je uzrok neprivlačan izgled narančine kože.

Sve u jednom napitku

Sve to možete naći u BootBurn STRONG Active Tropical koji topi masnoće. Taj ukusan napitak od ananasa sadrži 1000 mg najčišćeg L-karnitina na tržištu (bez dodanog sintetičkog D-karnitina), koji je proizveden u Švicarskoj i pomaže održavati visoku razinu energije.

Napitak djeluje termogeno, jer sadrži 3 vrhunska sastojka koja dignu unutarnju temperaturu i ubrzaju topljenje masnoća tijekom fizičke aktivnosti i čak nekoliko sati nakon treninga. Iskoristite jedinstven učinak topljenja masnoća uz BootBurn STRONG active 1000 Tropical.