Napitak koji uništava masnoću

Čaša ovog osvježavajućeg tropskog napitka prije treninga ili nakon ručka pomoći će vam da brže sagorijevate masnoću. Saznajte kako.

Topljenje masnoća

Vjerojatno ste već čuli za namirnice koje tope masnoću. To su namirnice koje pomoću termogeneze potiču probavu – postupak u kojem tijelo proizvodi toplinu i zato topi masnoće.

Jedna od najboljih namirnica za topljenje masnoća je svakako papaja. Ima ugodan okus i miris, primamljive boje i u svojoj srži skriva sastojak zvan papain, koji ima izuzetno pozitivne učinke na naše tijelo. Mnogobrojne prednosti za tijelo su dobro poznate i to su:

  • ima visok sadržaj vlakana, što smanjuje apsorpciju kolesterola u krvi,
  • izvrstan je diuretik i antioksidans, ima visok udio vlakana i sadrži vrlo malo kalorija,
  • pomaže u slučaju zatvora: vlakna su dragocjen saveznik u slučaju opstipacije, jer, kao što je već spomenuto, papaja sadrži puno vlakana koja pomažu normalnoj aktivnosti crijeva,
  • sadrži mnogo vitamina A, C i B, kalcija, željeza i fosfora.

Utjecaj papaje na razgradnju masnoća

Papaja sadrži sastojak koji se zove papain, koji ima poznata svojstva topljenja masnoća. To je tvar koja ubrza probavu, jer razgrađuje prehrambene proteine iz namirnica, kada dođu do našeg želuca.

Ima i diuretičko i anticelulitno djelovanje. Sadrži organske kiseline koje imaju diuretičku funkciju, koje se mogu učinkovito boriti protiv zadržavanja vode što je glavni uzrok celulita. Kad celulit postigne štetne vrijednosti za tkiva, uzrokuje površinske upale, što je uzrok neprivlačnog izgledanarančine kože.

Sve u jednom napitku

Predstavljamo vam FatBurn EXTREME - najbolje topljenje masnoća s 3 u 1 snažnim termogenim učinkom za maksimalni gubitak masnoća i vitko te oblikovano tijelo. Klinički je dokazano sagorijeva 24% više masnoća i djeluje čak i kada se odmarate.

Ovaj ukusni napitak od papaje sadrži 1000 mg najčišćeg L-karnitina na tržištu, koji se proizvodi u Švicarskoj i pomaže u održavanju visoke razine energije. Osim 1000 mg L-karnitina, sadrži i 1000 mg mate čaja i 700 mg guarane.. 

Iskoristite ovaj jednokratni učinak topljenja masnoće s FatBurn EXTREME-om.

Proizvodi za vas

TOPIOC MASNOĆE
-37%
Posebna cijena 119,99 kn Standardna cijena 189,99 kn
Pogledajte proizvod
BLOKIRA MASNOĆU
-50%
Posebna cijena 189,99 kn Standardna cijena 379,98 kn
Pogledajte proizvod