Ovo je najukusnije rješenje za sagorijevanje masnoće

U ovim vrućim ljetnim danima svi (barem u mislima) idemo na odmor. Istovremeno sigurno razmišljate o nekim ljetnim aktivnostima, ali nikako ne možete zamisliti kako u potpunosti uživate u svom omiljenom razdoblju u godini. Niste jedini...

Kao da umor od pandemije još nije dovoljan, mnogi od nas osjećaju se lijeno i nemotivirano za zdraviji način života. Ako se poistovjećujete s ovim, pročitajte i saznajte kako možete svakodnevno povećavati energiju i poboljšati učinke mršavljenja.

Pažnja: sadrži pina coladu!

Upoznajte L-Carnitine Pure 1000!

Ako vam je već poznat pojam L-karnitin, međutim nikada niste odvojili vrijeme za njegovo dublje istraživanje, rado ćemo vas podučiti.

L-karnitin je nosač koji prenosi dugolančane masne kiseline (većinu masti koje konzumiramo) u stanične energetske peći - mitohondrije, gdje se izgaraju za energiju. Jednostavno rečeno: bez L-karnitina ne bismo mogli sagorjeti masnoće i iz njih dobiti energiju.

Kad prirodna proizvodnja nije dovoljna

Prirodnu proizvodnju ovog derivata aminokiselina u tijelu koče neuravnotežena prehrana, suboptimalna funkcija jetre i bubrega, ketogena prehrana i pretjerani stres. Možda će vam trebati poticaj. Izuzetno nam je drago što smo pronašli švicarsku tvrtku Lonza koja ima više od 35 godina iskustva koja nam je pomogla u stvaranju L-Carnitine Pure 1000.

Kako vam može pomoći doći u formu? 

Sjajna stvar kod L-Carnitine Pure 1000 je što jedna ampula sadrži čak 1000 mg Carnipure® - L-karnitina vrhunske kvalitete. Za još bolje sagorijevanje masnoće ovom proizvodu smo dodali ekstrakt zelenog čaja koji dokazano povećava potrošnju masnoće čak i kad se odmarate.

Studije pokazuju da dodavanje L-Carnitine Pure 1000 svakodnevnu rutinu može povećati sagorijevanje masnoće za čak 17%* tijekom umjerenog vježbanja. Još jedan razlog zbog kojeg će vam se svidjeti naše praktične ampule je taj što one također smanjuju umor mišića nakon tjelesnih aktivnosti. Ne znamo za vas, ali bolni mišići nakon treninga nisu nešto što bi nas držalo motiviranima!

Poboljšava čak i učinke svakodnevnih aktivnosti!

S L-Carnitine Pure 1000 trening će biti puno lakši, čak i ako se radi samo o penjanju stepenicama, pješačenju do posla, plivanju na odmoru ili obavljanju kućanskih poslova.

Zbogom, proljetni umor!

Ako u svom životu pronalazite vremena za sport ili ste se tek upustili u zdraviji način života, oporavak nakon vježbanja ključan je za održavanje visoke motivacije i zdravlja tijela - ne dopustite da proljetni umor uzme svoj danak!

Što je s obećanjem o pina coladi?

Ako ste već upoznati s našim proizvodima, onda sigurno znate da se iznimno brinemo da su naši dodaci prehrani ukusni - i ništa nije drugačije niti s novim L-Carnitine Pure 1000! Ampule nisu samo učinkovite, jednostavne za upotrebu i prikladne za ponijeti, nego imaju i sjajan okus ljeta - nova poboljšana formula ima okus pina colade, zbog čega je još ukusnija (napomenimo da 1 ampula ima samo 8 kcal) i izvrsna za sve ljetne aktivnosti!

*Učinci proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe.

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-50%
Posebna cijena 219,99 kn Standardna cijena 439,98 kn
Pogledajte proizvod
TOPIOC MASNOĆE
-50%
Posebna cijena 129,99 kn Standardna cijena 259,98 kn
Pogledajte proizvod