NEKI TO VOLE VRUĆE: 5 STVARI KOJE NISTE ZNALI O ČILI PAPRIČICAMA

Ili volite ili mrzite brzu hranu - ne možete biti neutralni. Ali na stranu to, jeste li znali da ljuta paprika ima znanstveno dokazan učinak na gubitak kilograma? Čitajte dalje kako biste saznali više!

1. Supstanca odgovorna za ljuti okus paprike naziva se kapsaicin

To je razlog zašto vam oči suze nakon konzumacije. To je ako pretjerate.

2. Kapsaicin je termogena tvar

Termogen znači da proizvodi toplinu. Većina kalorija koje sagorijevamo, sagorijevamo kako bismo održali tjelesnu temperaturu. Lagani porast tjelesne temperature znači prilično mnogo dodatnih kalorija koje se sagorijevaju dugoročno!

3. Kapsaicin potiče metabolizam

Članak objavljen u časopisu Critical Review of Food Science and Nutrition utvrdio je da kapsaicin sagorijeva kalorije i masnoću!

4. Kapsaicin također ima zadivljujuću moć stimuliranja smeđeg masnog tkiva

Smeđe masno tkivo je vrsta dobre masnoće koje povećava broj kalorija koje sagorite čak i kada ništa ne radite. Kako starimo, gubimo puno smeđe masnoće i zamjenjujemo je bijelom masnoćom (pogodili ste, "lošom" masnoćom).

5. Postoji način da se kapsaicin u prahu koristi, a da pritom ne trpite suzne oči i peckanje usta

Možete konzumirati AdipoSlim EXTREME kapsule! One sadrže veliku količinu kapsaicina - više nego u začinjenom obroku!

Osim toga, AdipoSlim EXTREME sadrži i ekstrakt crvene naranče, za koji se pokazalo da sprečava nagomilavanje masnoće i  poznato je da posebno cilja trbušnu masnoću.

Obogaćen je ekstraktom zelenog čaja za još jači metabolički stimulirajući učinak; i vitaminom B6 - ključan za metabolizam masti!

Možda ćete biti zainteresirani