S čistim l-karnitinom pretvorite masne naslage u energiju!

Često vježbate?… ali mišići nikako da se oblikuju onako kako vi to želite?

L-karnitin će vam pomoći da mršavite zdravo, gubite masnoće te pridobivate na mišićnoj masi. Svi koji žele više energije za treninig i imati lijepe mišiće itekako znaju o čemu je riječ. Evo zašto!

L-karnitin energetsko gorivo

L-karnitin je aminokiselina koja pomaže tijelu da masnoću pretvori u energiju. Prije svega, dobro je znati da L-karnitin nije bilo kakav stimulans poput mnogih koji se koriste prije tjelovježbe za topljenje masnoća. Radi se o prirodnom sastojku kojeg naše tijelo treba, a proizvodi ga u malim količinama.


Bez L-karnitina, sve masnoće koje u tijelo unesemo hranom, tijelo ne može upotrijebiti za energiju. Što je više L-karnitina u tijelu, više masnoća tijelo pretvara u energiju i manje se talože na trbuhu, bokovima i stražnjici.

Ako kod vježbanja koristite L-karnitin vaše tijelo neće koristiti proteine nego masne zalihe za stvaranje energije. Također je dokazano da L-karnitin omogućuje da vježbate intenzivnije i ne osjećate se toliko umorno te poboljšava regeneraciju mišića tako što sprječava mikro ozljede mičićnog tkiva koje nastaju za vrijeme vježbanja. Treninzi će biti lakši i bezbolniji, a rezultati će biti brži (s manje truda).

Tijelo će biti u kratkom vremenu oblikovano bez puno muke

Uzima se prije odlaska u teretanu/na jogu/trčanja/hodanja,a rezultate ćete primjetiti prije nego očekujte. Može pomoći topiti masnoće čak i kod obavljanja svakodnevnih poslova.

NOVO L-Carnitine Pure 1000-najjednostavnije mršavljenje do sada! 

L-Carnitine Pure 1000 je najbolja inovacija s 1000 mg najčišćim švicarskim L-karnitinom! Osigurava vam 5x snažnije sagorijevanje kalorija a masnoće će topiti čak 4 sata nakon konzumacije.

Iz razloga što se jako brzo apsorbira i u praktičnom je pakiranju, možete ga uzeti malo prije treninga ili fizičke aktivnosti.

Možda ćete biti zainteresirani