Kako spriječiti debljanje za vrijeme blagdana

Zimski blagdani, najljepše doba godine Ili ipak ne? Nažalost, postoji jedna stvar specifična za ovo čarobno razdoblje: nezdrava hrana.

Osjećate li već da vam struk postaje sve deblji? Sada možete ostati u formi čak i ako jedete kolač koji obožavate. Uživajte u praznicima bez nabacivanja dodatnih kilograma, sve što morate učiniti je slijediti ovih nekoliko zlatnih pravila.

1. Pokrenite se

Između ukusnih obroka, gledanja televizije i provođenja lijepih trenutaka s obitelji i prijateljima vrlo je lako ući u "hibernaciju". Pazite da ne sjedite samo na stolici ili trosjedu, ustanite i prošećite se kućom svakih 30-60 minuta. To će poboljšati cirkulaciju i održati metabolizam aktivnim, na taj način možete sagorjeti kalorije bez puno truda.

2. Jedite sve manje i češće

Rasporedite obroke ravnomjerno tijekom dana kako biste izbjegli prejedanje. Na taj ćete način moći održavati razinu šećera u krvi u normalnim granicama, što će utjecati na zdraviji odabir hrane, a kao rezultat moći ćete brže mršavjeti.

3. Pijte puno vode i manje konzumirajte alkohol

Pazite da ste uvijek hidratizirani. Žeđ se lako može zamijeniti s glađu, ponekad osjećamo glad, ali zapravo tijelu treba voda. Obavezno pijte vodu tijekom dana, posebno prije glavnih obroka. Čaša ili dvije vode prije ručka uveliko će smanjiti broj konzumiranih kalorija. Također izbjegavajte pretjeranu konzumaciju alkohola.

4. Uvijek planirajte

Ako ste domaćin svečane gozbe, odaberite zdrav jelovnik od početka. Ako ne, pokušajte odabrati jela koja odgovaraju vašim ciljevima.

5. Blokira apsorpciju masti i kalorija

Očito je da se ne želimo odreći svega što ovu sezonu čini posebnom. Uživajte u svojim omiljenim božićnim jelima bez osjećaja krivnje uz FatEliminator EXTREME.

  • Blokira apsorpciju masnoće iz obroka
  • Smanjuje broj konzumiranih kalorija iz obroka
  • Inhibira napade gladi i dulje imate osjećaj sitosti
  • Poboljšava probavu i smanjuje nadutost

Jednostavno ga pijte nakon glavnih obroka i tako smanjite apsorpciju masti i kalorija!


Proizvodi za vas

BLOKIRA MASNOĆU
-50%
Posebna cijena 89,99 kn Standardna cijena 179,99 kn
Pogledajte proizvod

Možda ćete biti zainteresirani