KAKO SMANJITI ŽELJU ZA HRANOM?

Dobro znate da su vaši postupci štetni za vaše zdravlje, ali teško je riješiti se starih navika...

Srećom, postoji mnogo stvari koje možete učiniti kako biste zavarali svoj um i postali manje zaokupljeni hranom. Nije lako, jer kad kažemo "Ne!" odjekivanje hrane koju volimo može negativno utjecati na naše raspoloženje, što opet povećava iskušenje, što dovodi do začaranog kruga promjena raspoloženja i stalnog grickanja.

Pripremili smo spisak nekoliko koraka koje danas možete poduzeti kako biste prevladali prepreku na putu do zdravijeg i vitkijeg tijela:

  1. Kontrolirajte svoj apetit, tako što ćete slijediti raspored obroka. Pokušajte imati 5 obroka dnevno i pazite da ne preskočite ni jedan. Proteini su vaš najbolji prijatelji, koji vam pomažu da se osjećate sitim dulje vremena.
  2. Identificirajte i uklonite stresore, koji uzrokuju povećani apetit. Emocionalno prejedanje uzrokovano je stresom, pa uklanjanjem ovog faktora će vam donijeti pozitivne promjene.
  3. Riješite se hrane za kojom žudite. Bilo da se radi o čipsu, sladoledu, keksima ili čokoladi - bez obzira na vašu žudnju, vrijeme je da prekinete s tim. Daleko od očiju, daleko od srca!
  4. Pijte puno vode! Vrlo je vjerojatno da naš mozak žeđ zamjenjuje glađu, pa budite sigurni da ste tijekom dana hidratizirani - to može smanjiti vašu žudnju za hranom.
  5. Dovoljno sna. Nedostatak sna remeti hormone gladi, zato nemojte podcjenjivati snagu dobrog sna od 7-8 sati svaki dan.
  6. Obratite posebnu pažnju na način života. Svi smo mi bića koja imamo određene navike, pa je bitno svjesno preusmjeriti pažnju kada se pojavi žudnja za hranom. Krenite drugim putem od kuće kući kako biste izbjegli one ukusne mirise iz obližnje pekare. Nazovite prijatelja ili odradite kratku jogu kad osjetite da vas vuče prema hladnjaku.

Sirtuinska dijeta

Postoje mnoge druge strategije i dijete koje vrijedi isprobati, čak i ona koja preporučuje tamnu čokoladu, crno vino, kelj, bobičasto voće i kavu. Prema tvorcima, ove prehrane, takozvane "sirtfoods" stimuliraju "hormone za mršavljenje" i pomažu vam ubrzati mršavljenje.

Zvuči vrlo ukusno, ali ako ne želite položiti sve nade na dijetu s cabernet sauvignonom i keljem, srećom postoji još jedna opcija koja također stimulira adiponektin - hormon mršavljenja. Možda je upravo ovo karika koja nedostaje svima onima koji se trude, ali vrlo teško gube kilograme.

Aktivira hormon mršavljenja

4 glavna sastojka AdipoSlim EXTREME-a aktiviraju smeđu masnoću - masnoću koja je odgovorna za termogenezu (sagorijevanje masnoće za stvaranje topline). Time pretvara vaše tijelo u stroj za sagorijevanje masnoće! Osim što sagorijeva masnoće, naša snažna formula također sprječava rast masnih stanica, za vitko i oblikovano tijelo!

Proizvod savršeno funkcionira u kombinaciji s HungerBlock EXTREME-om, koji je prava zvijezda, revolucionarno suzbijanje apetita koje može pružiti značajne rezultate kod gubitka kilograma za nekoliko tjedana! Želite znati kako djeluje?

Kapsule šalju informacije vašem mozgu da više niste gladni, a kao rezultat toga, dnevni unos kalorija smanjuje se na 600 kcal*. Unatoč manjem unosu kalorija, vaša mišićna masa i razina energije ostaju netaknuti!

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stanici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti.

Proizvodi za vas

TOPIOC TRBUŠNE MASNOĆE
-67%
Posebna cijena 179,99 kn Standardna cijena 539,97 kn
Pogledajte proizvod
KONTROLIRA APETIT
-60%
Posebna cijena 59,99 kn Standardna cijena 149,99 kn
Pogledajte proizvod

Možda ćete biti zainteresirani