Julianna: "Imala sam mjesec dana da dođem u formu..."

„Htjela sam smršavjeti prije odlaska na Kubu na medeni mjesec. Zahvaljujući SlimJOY-u to sam i uspjela!

Bok! Zovem se Julianna i već sam nekoliko godina korisnica SlimJOY proizvoda. Sada sam postala entuzijastična urednica portugalske podružnice SlimJOY-a. Obožavam raditi s proizvodima koji su mi pomogli u postizanju ciljeva i bili su dio promjene u mom načinu života. Provjerila sam ove proizvode na sebi, zbog čega rado govorim o svojim rezultatima.

 * [Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Da biste lakše smršavili važno je hraniti se zdravo i održavati zdrav način života..]

20 godina borila sam se s yo-yo učinkom. Moja cijela obitelj ima višak kilograma i brzo se udeblja, gotovo je dovoljno razmišljati o hrani! Tijekom studija navukla sam 18 kilograma, a kad sam zatrudnila s kćeri 27 kilograma!

Prekomjerna težina se nikad ne pojavljuje bez "nuspojava", barem me prate umor, nedostatak energije i problemi s kožom. Stalni umor i nedostatak energije značili su da sam i lošeg raspoloženja. Uz to su se na mom licu pojavile akne.

Cijeli sam život naizmjenično dobivala i gubila na težini, ormar mi je pukao po šavovima s odjećom različitih veličina i za različite sezone - odjeća za Juliannu od 53 kg, za Juliannu od 60 kg, za Juliannu od 68 kg itd. Dosta mi je bilo tog stalnog gubitka i dobivanja na težini! Ovaj začarani krug traje već 15 godina!

Promjena; "Moja svekrva je izgubila 10kg!"

Upoznala sam SlimJOY i njegovo djelovanje preko moje svekrve. Uspjela je smršavjeti preko 10 kilograma, zato sam željela saznati kako je to uspjela! Odgovorila je: "Svakodnevno koristim SlimJOY proizvode i uzimam žlicu orahovog ulja."

Odlučila sam probati! Htjela sam smršavjeti... Upravo sam kupio avionske karte na Kubu. Volim putovati, a ovo putovanje je bilo jedinstveno, bio je moj medeni mjesec! Kad sam se udala, nismo mogli odmah otići zbog studija, pa smo odgodili putovanje..

Počela sam s kapsulama SlimJOY i povremenim postom. Doručak je bio moj najbogatiji obrok dana. Zamijenila sam kruh za zdjelu kaše i pojela lagani ručak, tjesteninu i rižu sam zamijenila za kuhani krumpir.

Rezultati - "smršavila sam 6 kilograma u jednom mjesecu!"

Izgubila sam 6 kilograma u samo jednom mjesecu! Upotreba SlimJOY-a osigurava puno brže rezultate mršavljenja. Naravno, bila sam još više uzbuđena i motivirana za daljnje promjene. Na početku sam također primijetila poboljšanje svoje vitalnosti i energije, a posljedično i raspoloženja.

Izlet je bio sjajan! Na Kubi smo proveli 22 dana, posjetili smo razne gradove u različitim regijama zemlje, slušali i plesali salsu u Havani, probali odličnu hranu i opušteno se proveli na rajskim plažama!

Od povratka s putovanja SlimJOY mi je postao životni partner. Volim biti mršava jer se tako dobro osjećam! Imam puno više energije i osjećam da je sada sve bolje. Moje raspoloženje se poboljšalo, cijeli dan trčkaram s kćeri, a s mužem imam mnogo bolji odnos ;).

SlimJOY mi je pomogao u potpunosti promijeniti životni stil. Vodim bolju kvalitetu života i puno se više zabavljam! Izbjegavam jesti prerađene proizvode i ne prekidam post, ali jučer sam s mužem otišla na romantičnu večeru bez osjećaja krivice! Više se ne bojim yo-yo efekta.

Kada sam započela raditi u SlimJOY-u, svako jutro sam pila WaterOut STRONG i rezultati su bili nevjerojatni! Nakon samo 3 dana hlače su mi postale labavije.

Zahvaljujući SlimJOY-u, napokon sam uspjela promijeniti svoj životni stil. I vrlo sam zadovoljan rezultatima. Zdravija sam, puna energije i osjećam se mnogo bolje!

Probajte i vi! Uživajte u svom tijelu! Uživajte u svom životu! <3