Jolanda: "Izgubila sam 9.5 kg u 3 tjedna!"

Jolanda je imala probleme s viškom kilograma skoro cijeli njen život. Vjerujemo da se svi možemo poistovjetiti s njom: nije dovoljno jela preko dana i onda bi najviše pojela navečer.

Ali bez obzira na sve, uspjela je smršaviti 9,5 kilograma! Kako joj je to uspjelo?

“Muž i ja nismo mogli vjerovati!”

Jolanda je vidjela SlimJOY oglas na Facebook-u i odlučila učiniti prvi korak. „Moj najveći problem je bio da nisam dovoljno jela tijekom dana. Onda bi navečer bila užasno gladna i pojela bi veliki obrok prije spavanja.“ Naši savjetnici preporučili su joj paket s WaterOut napitkom i BootBurn ACTIVE.  

Kad je krenula koristiti proizvode, rezultate je odmah osjetila, u samo 3 tjedna nije mogla vjerovati svojim očima! „Mogu reći da sam oduševljena! Super sam zadovoljna sa SlimJoy proizvodima. Izgubila sam 9,5 kilograma u samo 3 tjedna. Moj muž i ja nismo mogli vjerovati koliko sam kilograma izgubila, zbog toga sam se nekoliko puta izvagala da se uvjerim da je stvarno istina, da ne sanjamo!

Ali vaga nije lagala, i za to je zaslužan WaterOut EXTREME koji eliminira višak vode iz tijela u samo par dana. Kada se izluči višak vode iz tijela, osjećaj je kao da smo preko noći smršavili nekoliko kilograma! To je prvi korak za uspješno topljenje masnoća.

Jedna promjena vodila je drugoj

“Obično tijekom dana nisam gotovo ništa jela, a sada imam čak 3-4 obroka tijekom dana i uzimam SlimJoy- i čuda se zbilja događaju!” Također ide i u šetnju par puta tjedno, a cilj joj je da joj to postane svakodnevna navika. I ovdje dolazi u priču BootBurn STRONG koji čini tu šetnju 5 puta učinkovitijom!  

No Jolanda se tu ne misli zaustaviti: “Moj cilj je izgubiti ukupno 30 kilograma.” S njezinom odlučnosti i motivacijom te paketom WaterOuta i BootBurna, ne sumnjamo da će joj uspjeti! No tu je još jedna stvar…

Neočekivani učinak

Jolanda je zadnjih 10 godina imala probleme s aknama. A sada? „Moja koža je prekrasna, a akne nestaju! Moja koža još nikada nije bila toliko lijepa. Totalno sam se zaljubila u SlimJoy proizvode i preporučam ih svima!

Paket za savršeno tijelo

WaterOut EXTREME izlučuje višak vode iz tijela i prvi je korak kod gubitaka kilograma, a BootBurn STRONG Active pomaže topiti čak 5x više masnoća!

Proizvodi za vas

KOMPLETNO RJEŠENJE
-57%
Posebna cijena 159,99 HRK Standardna cijena 369,98 HRK
Pogledajte proizvod