OVO LJETO MOŽETE JESTI SVE ŠTO POŽELITE!

Privuklo vam je pažnju, zar ne? Iako ne predlažemo da jedete sve što vidite oko sebe, neka istraživanja pokazuju da je način na koji jedete možda važniji od onoga što jedete! Restriktivne prehrane teško je slijediti, posebno dugoročno. Koji je odgovor? Pročitajte dalje kako biste saznali.

Jedite svjesno

Što se od navedenog vam je poznato?

  • Jesti bez gladi
  • Jesti iz dosade ili zbog stresa
  • Jesti dok se tanjur ne isprazni, umjesto da se zaustavite kad se osjećate puni
  • Jesti dok gledate svoje omiljene emisije ili sjedite na telefonu

Vjerojatno se svi možemo pronaći u barem jednom scenariju. Umjesto da namećete stroga pravila o tome što možete, a što ne možete jesti, jednostavno jedite kad ste gladni, a prestanite kad ste puni.

Kad sjednete jesti, usredotočite se na hranu. Primijetite kako miriše, kakav okus i teksturu ima. Žvačite svaki zalogaj pažljivo i obratite pažnju kako se osjećate. Primijetite kada glad prestaje, a zatim prestanite jesti. Ova jednostavna promjena može vam uštedjeti stotine dodatnih kalorija!

Nemojte si nametati previše pravila

Previše prehrambenih ograničenja može pogoršati vaš odnos s hranom. Koliko dugo mislite da možete biti na dijetu koja isključuje sve vaše omiljene namirnice? Kako utječe na vašu motivaciju kada se ne možete oduprijeti i pojedete nešto što ne biste smjeli, a nakon toga se danima kajete?
Dijeta će biti uspješna samo ako je možete slijediti. Previše ograničenja samo povećava vjerojatnost da ćete se odreći. Ali...što ako su sve vaše omiljene namirnice visokokalorične, bogate masnoćama i ugljikohidratima, a njihovo konzumiranje može ugroziti vaš gubitak kilograma? I za to postoji rješenje!

Isprobajte CarbBlock EXTREME

Za sve dane kada želite pizzu, kolače ili pomfrit, ali ne želite kalorije koje dolaze s njima - tu je EXTREME CarbBlock! Ovaj će inovativni proizvod blokirati više od polovice (58% masti i 54% ugljikohidrata) iz vaših obroka! Na ovaj način možete uživati u svojoj omiljenoj hrani bez kajanja ili posljedica.

Samo 1 kapsula dva puta dnevno (jedna prije ručka i jedna prije večere) spašava vas od kajanja!

Proizvodi za vas

BLOKIRA UGLJIKOHIDRATE
-60%
Posebna cijena 99,99 HRK Standardna cijena 249,99 HRK
Pogledajte proizvod