Kako izgubiti 10 kilograma samo s vodom?

Tko bi si mislio da jednostavna stvar poput vode može utjecati na vaš gubitak kilograma? Ipak to je bilo potvrđeno u fascinantnoj publikaciji Časopisa »Human Nutrition and Dietetics«. Zanima vas kako je to moguće? Čitajte dalje!

Istraživanje je proučavalo više od 18,000 odraslih, u periodu od 7 godina. Istraživaći su otkrili da su ljudi koji su pili najviše vode, imali najmanji unos kalorija. Ali zašto? Kao prvo, zato što nisu pili slatka pića, a kao drugo također su jeli hranu s manje zasićenih masnoća, manje šećera i kolesterola.

1-3 čaše vode na dan = 205 manje kalorija na dan

Ako popijete 3 čaše vode na dan, vjerojatno ćete pojesti 205 kalorija manje na dan! Izračunajmo na brzinu: to znači da možete izgubiti 0.8kg na mjesec – to je više od 10 kg u jednoj godini – i to jednostavno ako popoijete 3 čaše vode na dan! Pa to svatko može.

Kad god osjećate laganu glad, vjerojatno ste samo žedni. To je veoma česti slučaj. Neka čudna povezanost se dogodi u tijelu i vi umjesto vode radije uzmete nešto za prigristi – ekstra kalorije.  Uvijek nosite bocu vode sa sobom i ubrzo ćete primjetiti razliku.

Ali što ako vam se voda zadržava u tijelu?

Ako ste napuhnuti i voda vam se zadržava u tijelu, možda ćete pomisliti da je rješenje da pijete manje. Ali to je pogrešno! Morate piti više tekućine i morate piti prave.  

Ako želite ubiti dvije muhe jednim udarcem, WaterOut EXTREME je upravo ono što vam treba. Pomoći će vam da se riješite viška vode iz tijela i potaknete mršavljenje. Savršen je za sve one koji ne vole piti običnu vodu. Ne sadrži šećer i ima prirodni okus maline.

WaterOut EXTREME će ugasiti vašu žeđ i osjećat ćete se laganije. Otečenost i nadutost postat će stvar prošlosti, nakon samo 1 tjedna! Jednom kada se riješite toksina iz vašeg tijela, i kilogrami će se početi topiti. Napokon ćete se moći veseliti dolasku ljeta!

Izvor: An R. & McCaffrey J. (2016) Plain water consumption in relation to energy intake and diet quality among US adults, 2005–2012. J Hum Nutr Diet

Proizvodi za vas

OPUŠTANJE / KONTROLA APETITA
-50%
Posebna cijena 119,99 kn Standardna cijena 239,98 kn
Pogledajte proizvod
SMANJUJE ZADRŽAVANJE VODE
-50%
Posebna cijena 89,99 kn Standardna cijena 179,99 kn
Pogledajte proizvod