Kako podržati imunološki sustav tijekom zime?

Zar ne bi bilo lijepo da jesen ove godine potraje malo duže? Naravno, zima ima svoju draž, ali ujedno je i najteži dio godine za naš imunološki sustav i zahtijeva pripremu.

Jačanje našeg zdravlja i imunološkog sustava na bilo koji mogući način je nužno (pogotovo u trenutnoj situaciji - COVID-19), Ali budući da je to lakše reći nego učiniti, zašto ne biste koristili ovaj korisni vodič i naoružali se znanjem i proizvodima koji će vam pružiti svu potrebnu podršku u narednim mjesecima.

Slijedite zdravu i uravnoteženu prehranu

Dobro pazite na to što jedete i u prehranu dodajte voće, povrće, cjelovite žitarice, mlijeko s malo masnoće i mliječne proizvode, nemasno meso, ribu, grah, jaja i orašaste plodove. Izbjegavajte šećer, sol i nezdrave masnoće i pazite da ne premašite dnevni unos kalorija. To su osnove koje svi znamo!

Trenirajte redovito

Najmanje 150 minuta umjerene tjelesne aktivnosti tjedno. Ovaj dostižni cilj učinit će čuda za vaše tijelo i um, zato započnite već danas! Prikladna je bilo koja tjelesna aktivnost: idite u dugu šetnju prirodom, ako možete, koristite besplatnu online teretanu ili šetajte psa nekoliko puta tjedno. Odlučite se za penjanje stepenicama, dizanje utega i manje vremena provodite na kauču.

Dovoljno sna

Tijelo i um se oporavljaju tijekom spavanja, pa budite sigurni da spavate oko 7-8 sati svaki dan kako biste održali mozak u dobroj formi. Način na koji se osjećate dok ste budni je u mnogo čemu odraz kako ste spavali.

Koristite vitamin D za imunitet

Nedovoljan unos vitamina D čest je problem i najvjerojatnije patite od njega. Ako se osjećate umorno, imate bolove u kostima i mišićima, često ste neraspoloženi i lako se prehladite, bilo bi dobro uzeti dodatak vitamina D. Nažalost, ne dobijemo dovoljno vitamina D iz sunca i hrane. Ako još uvijek niste dodali vitamin D3 iz SlimJOY-a u svoju prehranu, pravo je vrijeme da to učinite.

Detoksificirajte svoje tijelo

Jetra je naša prva linija obrane od toksina, ali ne može dobro obaviti svoj posao ako je prekomjerno opterećena. Zvuči vam poznato: debljanje, posebno oko trbuha, niska energija nakon obroka, problemi s probavom, kožom i kosom? Znali smo.

Srećom, naš snažni ekstrakt mliječnog čička koji se nalazi u kapsulama Quick Detox ima visoku bioraspoloživost (10 puta veću u odnosu na redoviti ekstrakt mliječnog čička), što znači da je učinkovitiji u zaštiti stanica od toksina.

Nabavite vitamin D3 i Quick Detox u izvrsnoj ponudi i podržite svoj imunološki sustav ove zime!

Možda ćete biti zainteresirani