Konstantna glad i revolucionarni pristup u borbi protiv

Znate kako je to. Upravo ste završili lijep, uravnotežen ručak, tako da glad ne bi trebala biti problem sljedeća dva sata. Možda biste samo pojeli nešto slatko da završite obrok. I za pola sata ako se osjećate kao da niste ni jeli, otvorite frižider i pojeli biste sve što je na vidiku. Vrijeme je da zaustavite ovaj začarani krug.

Osim što može biti štetno za dugoročno zdravlje, stalno grickanje je siguran način da se uništi svaki napredak u mršavljenju. Nije važno da li to radite zbog navike, fizičkog ili emocionalnog stresa, jedno je sigurno: stalna želja da jedete tjera vas da unosite puno više kalorija i često se dovodite do debljanja. Ali kako prestati kad cijelo tijelo želi JOŠ?

Znanstvenici su pronašli revolucionarno rješenje: peptide koji potiču osjećaj sitosti DNF-10

Čekaj malo, peptidi? Počnimo ispočetka. Peptidi su manje verzije proteina, koji se obično sastoje od 2-50 aminokiselina. DNF-10 su peptidi koji potiču osjećaj sitosti dobiveni iz pivskog kvasca za koje je dokazano da drastično smanjuju unos hrane.

Oni potiskuju vaš apetit poručujući vašem mozgu da više niste gladni. Oni koriste iste komunikacijske kanale kao i vaše tijelo kada vas pokušaju natjerati da jedete više. Tako potiče mršavljenje na apsolutno prirodan način.

Ali kako točno to djeluje?

Baš kao što djeluje čokoladna torta ili hamburger - peptidi upravo suprotno. Dok nezdrava hrana potiče mozak, centar za zadovoljstvo i nagrađivanje, čineći da želite jesti više, DNF-10 peptidi šalju signale sitosti, smanjujući glad.

Naime, peptidi koji potiču osjećaj sitosti DNF-10 smanjuju razinu hormona gladi, posebno grelina i neuro-peptida Y. Sa ova dva hormona pod kontrolom tijelo ne zahtijeva više hrane, osjećate se punije i ne razmišljate o hrane toliko. A rezultat? Suzbijanje apetita, drastično smanjenje unosa kalorija i gubljenje težine znatno brže!

Smanjite unos kalorija i brzo izgubite masnoću - HungerBlock EXTREME

HungerBlock EXTREME prirodno je sredstvo za suzbijanje apetita koje povećava snagu peptida DNF-10 u kombinaciji s ekstraktima rogača i smeđe alge za još jače djelovanje.

4 visokokvalitetna klinička ispitivanja, uključujući dvostruko slijepa, nasumična, placebo kontrolirana ispitivanja, pokazala su da HungerBlock EXTREME može:

  • Smanjuje unos kalorija u prosjeku za 600 kcal/dan* nakon 8 tjedana upotrebe (200 kcal/dan već nakon prvog tjedna!)
  • Pomaže pri gubitku tjelesne masnoće u prosjeku do 9%*
  •  

To su bili rezultati dobiveni nakon samo 8 tjedana! I najbolji dio? 100% izgubljene težine zapravo su tjelesne masnoće! Proces nije utjecao na mišićnu masu.

 

  • Znatno smanjuje žudnju za ugljikohidratima i slatkišima

Dok je kontrolna skupina koja je bila kontrolirana placebom pokazala neznatno povećanje žudnje za slatkišima, grupa koja je podvrgnuta mehanizmu djelovanja HungerBlock EXTREME pokazala je značajno smanjenje unosa šećera i ugljikohidrata.

  • Održava visoku razinu energije usprkos povećanju deficita kalorija

80% korisnika bilo je zadovoljno rezultatima!

Nakon još nekoliko dana, apetit se smanjio. Nakon samo 8 tjedana, dnevno su konzumirali 600 kcal* manje i izgubili do 9%* tjelesne masnoće, a da pritom nisu izgubili mišiće - kao ni energiju!

Ako su drugi uspjeli, možete i vi! Riješite se stalne gladi i smršavite s HungerBlock EXTREME-om!

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stanici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti.