Hibiskus - veliki modi trend u svijetu mršavljenja

Često zaboravljamo da su jednostavna rješenja ujedno i najbolja. Hibiskus je biljka s intenzivnim crvenim cvjetovima, koja se uzgaja uglavnom za prehranu i koristi se već 6 tisućljeća. Zadnjih godina, međutim, postao je vrlo moderan u području smanjenja masnoća u krvi i u organizmu uopće. Što znaći da 2,5 puta brže mršavljenje nije mala stvar!

Hibiskus je porijeklom iz Afrike i najbolje odgovara tropskoj klimi. Uspijeva u mnogim zemljama koje su poznate i po prekrasnim egzotičnim plažama. Prema nedavnim istraživanjima, hibiskus vam može pomoći i da postignete vitku figuru da se nećete imati problema pokazati na pješčanoj plaži!

Hibiskus pomaže povećati eliminaciju vode ...

Hibiskus se često priprema i uživa kao osvježavajući napitak, a istraživanja su nedavno potvrdila ono što tradicionalni liječnici oduvijek znaju - ekstrakt hibiskusa ima diuretski učinak, što znači da povećava izlučivanje viška vode iz tijela. Eliminirajući nadutost uzrokovanu zadržavanjem vode, pomaže vam da pridobijete ravniji trbuh. I ne samo to, već može pomoći i snižavanju krvnog tlaka!

... I smanjuje apsorpciju šećera

Ekstrakt hibiskusa je također zanimljiv jer može blokirati enzim amilazu, koji je potreban za probavu ugljikohidrata (šećera). Kad tijelo ne može koristiti šećer za energiju, počet će trošiti masnoću - čak i masnoću pohranjenu u trbuhu, stražnjici i bedrima!

Studija: Ljudi koji su konzumirali ekstrakt hibiskusa izgubili su 2,5 puta više kilograma

Studija objavljena u časopisu Food & Function za 2014. otkrila je da ekstrakt hibiskusa pomaže pri mršavljenju čak i osobama koje ne drže dijetu. Osobe koje uzimaju ekstrakt hibiskusa izgubile su 2,5 puta više kilograma u 12 tjedana od onih koji su uzimali placebo.

Znanstvenici ovo pripisuju prvenstveno visokom sadržaju polifenola koji sprečavaju lipogenezu u jetri (stvaranje novih masti) i potiču uklanjanje masnoće iz jetre.

Potaknite noćno sagorijevanje masti!

Zbog svog drenažnog i efekta mršavljenja, hibiskus je jedan od aktivnih sastojaka inovativnog proizvoda na tržištu - Water Out STRONG Night kapsule za noćno uklanjanje vode i mršavljenje. U kombinaciji s drugim prirodnim sastojcima, kao što su listovi bijele breze, lubenica, brokula, cimet i crni papar, pomoći će vam da ujutro eliminirate 3 puta više viška vode i izgubite 2,5 puta veću težinu.

* [Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Da biste lakše smršavili važno je hraniti se zdravo i održavati zdrav način života.]

Iskoristite prirodni raspored vašeg tijela u vrijeme kada je najpripremljenije za čišćenje i sagorijevanje masnoće - noću.

80% kupaca je vratilo nazad!

Ako želite poboljšati svoje napore u mršavljenju i povećati 24/7 sagorijevanje masti, ovaj je paket savršen za vas! 24/7 paket za mršavljenje uključuje WaterOut STRONG Night i WaterOut STRONG, napitak za isušivanje koji vam pomaže da vidite vidljive rezultate u roku od nekoliko dana. Zajedno tvore nenadmašni dvojac za borbu protiv zadržavanja vode i dodatne težine!