4 jednostavna koraka za gubitak kilograma u proljeće

Zima se bliži kraju. Želite li očistiti svoje tijelo od toksina, ubrzati metabolizam i izgubiti višak kilograma nakupljenih u zimskom periodu? Proljeće je pravo vrijeme za usvajanje novih navika i čišćenje tijela.

KORAK 1: DRENAŽA

Cilj drenaže je eliminirati višak vode i toksina. Drenažne biljke kao što su kruška, preslica, mliječni čičak i artičoka idealni su za poticanje gubitka vode. U isto vrijeme, aktivni sastojci ovih biljaka oslobađaju rezerve masti i šećera (glikogen) za brži gubitak težine.

Preporučujemo WaterOut STRONG, učinkovito sredstvo za drenažu koje sadrži 8 biljaka za eliminaciju viška vode.

KORAK 2: TOPI MASNOĆE PO DANU

Drugi korak je ubrzati metabolizam, podići unutarnju temperaturu tijela i povećati razinu energije. Sastojci poput guarane, papaje i zelenog čaja stimuliraju metabolizam, te daju vam energiju za aktivniji životni stil.

Preporučujemo BootBurn Active XXL za topljenje masnoća cijeli dan s najčišćim oblikom L-karnitina, koji brine da naše tijelo koristi masnoće za stvaranje energije!

KORAK 3: TOPI MASNOĆE PO NOĆI

Treći korak je sagorijevanje masnoća po noći. Brojne studije su dokazale snagu dubokog sna i njegov utjecaj na gubitak težine. Zapravo, naše tijelo tijekom spavanja topi najveći dio masnoća.

 NigtBurn XXL ubrzava taj proces – omogućuje vam da bolje spavate i istovremeno da tijelo topi masnoće!

KORAK 4: SAGORIJEVAJ TVRDOKORNE MASNOĆE

Tajna vitkog tijela je u smeđem masnom tkivu. Smeđe masno tkivo djeluje kao prirodni thermo-burner.

Uz Adiposlim se rješi i zadnjih preostalih masnoćaSAVJET

Da biste optimizirali gubitak težine, izbjegavajte grickalice između obroka te ograničite namirnice bogate šećerom i masti. Probajte biti više fizički aktivni – idealno 3 puta tjedno po 45 min.

UPOZORENJE

Odaberite sigurne i prirodne dodatke prehrani koji su klinički testirani i odobreni. Kvaliteta naših proizvoda je vrhunska, te garantiramo povrat novaca.

Možda ćete biti zainteresirani