Njega kože i noćno mršavljenje sa samo jednim proizvodom

Kako starimo, određene se stvari u našem tijelu mijenjaju, ponekad i čak i bez našeg znanja. Naš se metabolizam usporava i kilogrami se mogu nakupljati postupno, a da to uopće ne shvaćamo. Gubitak kilograma postaje mnogo teži. Uz to, tijelo prestaje proizvoditi određene tvari koje pomažu u održavanju elastičnosti kože, poput kolagena.

Ali ne očajavajte! Postoje stvari koje možete učiniti da se borite s ovim problemom i održite formu, kao što je povećanje tjelesne aktivnosti i dobro uravnotežena prehrana. Ali ponekad su potrebni prirodni dodaci prehrani kako bi se dodalo ono što naše tijelo nije u stanju proizvesti u dovoljnim količinama, poput kolagena. On može pomoći nadoknaditi nedostatke i pomoći našoj koži da održi fleksibilnost i glatkoću.

Važno je znati kako kolagen djeluje i koju vrstu je najbolje uzimati jer ne djeluju svi sastavi na isti način. Nastavite čitati kako biste saznali više o prednostima kolagena i najboljem načinu konzumiranja.

Što je kolagen?

Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom tijelu. Njegova je glavna funkcija je održavati fleksibilnost, kontrolu i otpor različitih tkiva i organa, kao što su koža, zglobovi, kosti i hrskavica.

Kako starimo, naš se metabolički kapacitet smanjuje, zajedno s proizvodnjom kolagena i naša koža gubi elastičnost i čvrstoću. Procjenjuje se da od 20. godine života svake godine gubimo 1% proizvodnje kolagena. Stoga je kvalitetan dodatak kolagena neophodan za održavanje zdravlja. Hidrolizirani morski kolagen je najučinkovitiji jer je kolagen u svom najčišćem obliku i najlakše se apsorbira u tijelu. Ova vrsta kolagena pruža najviše koristi.

Kako uzimati kolagen za maksimalan učinak

Glavni čimbenik prilikom uzimanja kolagena nije izvor kolagena, već tehnika koja se koristi za poboljšanje njegovih svojstava i maksimiziranje učinaka. Pokazalo se da je hidrolizirani kolagen najučinkovitiji jer prolazi temeljit postupak pročišćavanja i olakšava ekstrakciju aminokiselina i peptida koji pomažu našoj koži da održi elastičnost i čvrstoću.

Hidrolizirani morski kolagen, koji se uglavnom nalazi u ribi, pruža najviše koristi. To je najbolja formulacija kolagena za vašu kožu i ostale organe, pomažući im u održavanju fleksibilnosti i čvrstoće.

Smršavite i održavajte elastičnost kože

Collagen Night Burner je vrlo učinkovit proizvod koji se bori protiv gubitka kolagena i pomaže pojačati gubitak kilograma dok spavate! To je prvi proizvod ove vrste na tržištu i zahvaljujući svojoj revolucionarnoj formuli sposoban je istodobno riješiti dva problema: borbu protiv učinaka starenja i ubrzavanje metabolizma kako bi se povećalo sagorijevanje masnoće.

Sadrži Naticol®, visokokvalitetni kolagen tipa I koji je prirodno prisutan u našem tijelu. Predstavlja hidraliziranu formulu morskog kolagena, što znači da sadrži visoko apsorbirajuće peptide s klinički dokazanim učincima protiv starenja.

Dokazano je da Collagen Night Burner smanjuje bore za16,5%* i pomaže u obnavljanju razine kolagena, vraćajući koži glatkoću i čvrstoću. Za razliku od ostalih dodataka kolagena s ribljim okusom, naš se lako konzumira jer je napitak s okusom jagode!

SlimJOY hidrolizirani kolagen također je formuliran s Sunphenon® 90D, posebnim ekstraktom zelenog čaja koji potiče termogenezu, odnosno sagorijevanje mansoće za energiju, pomažući našem tijelu da sagorijeva kalorije čak i za vrijeme odmora. Također je bez kofeina, tako da ne ometa san. 100% je čist, visoko učinkovit i potpuno siguran.

Stoga se pobrinite da pojačate proizvodnju kolagena i borite se protiv debljanja pomoću visokokvalitetnog dodatka prehrani na bazi prirodnih sastojaka. Nećete požaliti!

*Rezultati proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe i od onih opisanih na web stranici.

Izvori:
https://www.farmaciaserra.com/blog/tipos-y-beneficios-del-colageno.html
https://www.guiadesuplementos.es/colageno-marino/

Proizvodi za vas