Andrea: "Rezultate sam primjetila u prvih mjesec dana, a nestao je i nekontrolirani apetit!"

Andrea je po zanimanju bankar, te kao i ostali ima zauzet i vrlo dinamičan način života, a stres je prati na svakom koraku: promet, redovi, posao... Kao što znamo, stres može biti uzrok povećanog apetita, što naravno, s vremenom dovodi i do debljanja...

Andrea

„Prekomjerna težina utjecala je na moje samopouzdanje”

Andrea kaže da je u prošlosti patila od prekomjerne tjelesne težine i da je pronašla podršku u svojoj obitelji da se bori protiv nje. Prekomjerna težina sve je češći problem u današnjem društvu. "Moja obitelj pruža mi potporu i zajedno se brinemo da naša prehrana bude što zdravija."

Ali čak i uz zdravu prehranu, Andrea kaže: "prekomjerna tjelesna težina imala je velik utjecaj na moje samopouzdanje". Na Instagramu, Facebooku i drugim društvenim mrežama zasuti smo slikama vitkih i superfit žena, a ponekad mislimo da je takva figura za nas nedostižna. Možda je istina, ali moramo biti svjesni da je većina tih slika obrađena u programima za uređivanje fotografija, što možda nismo ni svjesni.

„Morala sam se riješiti tih posljednjih najdosadnijih kilograma"

Andrea je pronašla SlimJOY putem društvenih mreža i odlučila pokušati.

"Oduševljena sam prirodnim sastojcima i stvarno sam se morala riješiti tih posljednjih najdosadnijih kilograma." Prečesto naše tijelo misli da će se kraj svijeta dogoditi prije ili kasnije, pa zato pohranjuje masnoću, posebno oko trbuha, kako bi osiguralo preživljavanje u teškim vremenima.

Srećom, ne predviđamo nijedan takav događaj (osim pandemije, koju nitko od nas nije imao na umu).

Andrea kaže da je nakon uzimanja SlimJOY proizvoda dobila motivaciju i smršavjela. "SlimJOY proizvodi izuzetno su jednostavni za upotrebu i njihovi učinci su vidljivi", potvrđuje Andrea, te dodaje: "Rezultate sam primjetila u prvih mjesec dana, a nestao je i nekontrolirani apetit!"

„Ovaj program mršavljenja bio je zaista jednostavan"

U to vrijeme, kao i većina ljudi, Andrea radi i od doma. Iskoristila je ovu priliku da odvoji više vremena za sebe i uživa u svakom trenutku. Možda su upravo ta drugačija vremena prilika da promijenimo svoje navike i poboljšamo način života, baš kao što je to učinila Andrea. Između ostalog, možemo početi piti više vode i brinuti se o raznovrsnijoj i zdravijoj prehrani.

"Ovaj program mršavljenja bio je zaista jednostavan i mnogo je pridonio uspješnom mršavljenju", kaže Andrea.

Kad imamo jasne ciljeve i nastojimo ih postići se osjećamo puno bolje, kao što Andrea kaže: "Sad sam puno samopouzdanija i samim tim društvenija."

"SlimJOY proizvodi su izvrsni jer stvarno djeluju, a Fat Burning LOSION protiv celulita je odličan!"

Uzmite život u svoje ruke i napravite promjenu nabolje, baš kao i Andrea! Isprobajte Intenzivni anticelulitni paket i Slimmiccino, sada oba u posebnoj ponudi:

Proizvodi za vas

TOPIOC TRBUŠNE MASNOĆE
-50%
Posebna cijena 89,99 kn Standardna cijena 179,99 kn
Pogledajte proizvod

Možda ćete biti zainteresirani