Hormon mršavljenja? Da, to stvarno postoji!

Možemo li smršaviti kontroliranjem hormona? Znanstvenici su istražili ovo pitanje jer hormoni odlučuju da li se hrana koju jedemo pohranjuje u tijelu u obliku masti. I što su otkrili? Ako potaknemo proizvodnju i učinke određenih hormona, možemo stimulirati tijelo da troši više kalorija.

Adiponektin - hormon za mršavljenje

Adiponektin je hormon koji nastaje u smeđem masnom tkivu i sudjeluje u kontroli metabolizma lipida i ugljikohidrata. Adiponektin nastaje kada je u tijelu vrlo malo masnoće. To potiče mišiće na korištenje ugljikohidrata, koje pretvaraju u energiju.

Ovaj hormon ubrzava sagorijevanje masnoće, inhibira apetit i smanjuje rizik od dijabetesa tipa 2.

Proizvodnja adiponektina opada s godinama

Proizvodnja adiponektina opada s godinama. Istraživanja su pokazala da se ovaj hormon proizvodi samo u smeđem masnom tkivu i da se njegova masa smanjuje s godinama. Stoga je razumljivo zašto se toliko kilaža povećava s godinama.

Probudite svoje hormone za mršavljenje uz pomoć AdipoSlim kapsula

AdipoSlim kapsule bogate su antocijanima iz ekstrakta crvene naranče, katehinima iz zelenog čaja i kapsaicinima iz kajenske paprike. Učinkovito sprječavaju raspadanje smeđeg masnog tkiva i tako osiguravaju veću razinu adiponektina (hormona za mršavljenje) u tijelu.

Kliničke studije pokazale su da aktiviranje smeđeg masnog tkiva može sagorjeti više od 500 dodatnih kalorija dnevno!

Želite imati savršeno oblikovano tijelo na plaži? AdipoSlim kapsule namijenjene su gubitku masnoće u području trbuha! Na ovaj način, ispitanici postigli sljedeće rezultate:

  • opseg struka smanjen je do 7,5 cm
  • opseg bokova i bedara smanjen je do 6 cm
  • do 50% smanjenja trbušnih masnoća sa zdravom prehranom

Proizvodi za vas