6 jednostavnih načina sagorijevanja masnoće bez vježbanja

Želite li znati kako sagorjeti masnoću svaki dan, a da ne trepnete prstom? Možda vam je potrebna samo dodatna pomoć da biste postigli brže rezultate. Otrkijte kako postići svoje ciljeve uz minimalan napor!

1. Žvačite žvakaću gumu

Svaka žvakaća guma sadrži 2 kalorije, zato se ne bojte - sagorjet ćete ih puno više! Ako žvakate žvake cijeli dan, možete sagorjeti dodatne kalorije - do 11 kalorija na sat! Ovo je zaista najmanje što možete učiniti, lagano i bez razmišljanja. Uz to, pobrinut ćete se za svjež dah! Pazite samo da ne pucate balone tijekom sastanka. 

2.Neprestano se gibajte

Da, to je suprotno onome što su vam najvjerojatnije govorili kao djetetu. Donosimo dobre vijesti! - vrtite se dokle vam je volja - sagorijevat ćete kalorije, a da o tome i ne razmišljate! Igrajte se s kosom, ljuljajte se u stolici, tapkajte nogama (pokušajte ne uzrujavati kolege s posla): sve to može vam pomoći da sagorite puno dodatnih kalorija svaki dan.

3. Sjedite na podu

Znamo da to ne možete raditi u uredu, ali možete doma. Kada gledate film ili svoju omiljenu seriju, nemojte sjediti na kauču - radije sjedite na tepihu. Zašto? Kad sjednete na pod, vaše tijelo se mora podupirati - u tome sudjeluje više mišića i troši se više kalorija.

4. Idite stepenicama

Popnite se stepenicama umjesto dizalom. Čak i ako imate pune ruke kupovnih vreća ili ako se kasno vratite doma s posla i samo se želite baciti na krevet. Ako se penjete stepenicama 3 puta dnevno - što svaki put traje recimo 5 minuta - to je 15 minuta tjelesne aktivnosti tijekom kojih ćete sagorjeti više od 100 dodatnih kalorija.

5. Smanjite temperaturu sobe

Studija je pokazala da su ljudi koji su 6 tjedana sjedili u sobi s temperaturom od 17 °C samo 2 sata dnevno, primijetili značajno smanjenje tjelesne masnoće. Možda bi bilo dobro postaviti sobnu temperaturu nešto nižu nego što ste navikli. Hladnoća će vam pomoći da rastopite masnoće!

6. Koristite napitak za sagorijevanje masnoće

FatBurn EXTREME je napitak s okusom manga koji sagorijeva masnoće uz pomoć termogenih učinaka. To znači da vam lagano podiže tjelesnu temperaturu i tako pomaže tijelu sagorjeti do 24%* više masnoće za samo nekoliko sati, čak i kada se odmarate! Ako ga popijete prije nego što odete na posao, prije igranja s djecom ili prije rada u vrtu, FatBurn će vaše obaveze pretvoriti u učinkovito sagorijevanje masnoće, a da zapravo niti ne morate vježbati! Naručite ga već danas u sjajnoj ponudi 1+1 GRATIS!

*Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati od pojedinca do pojedinca i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stranici.

Proizvodi za vas

Možda ćete biti zainteresirani