5 razloga zašto se odlučiti za kupnju L-Carnitine Pure 1000

Studije potvrđuju i korisnici se slažu: L-Carnitin Pure 1000 vaš je najbolji izbor ako tražite prikladan i brz način za oblikovanje tjelesne građe. Samo jedna ampula dnevno može vam pomoći da oblikujete vitke ruke, noge i trbuh!

Što je to uopće L-karnitin?

S toliko različitih dodataka prehrani na tržištu, nije iznenađujuće što mnogi ljudi imaju problema s odlukom kojeg dodati svojoj prehrani...

Naši su istraživači proveli tisuće sati istražujući topioce masnoće i došli do jasnog zaključka: L-karnitin je potreban za prijenos dugolančanih masnih kiselina (većine masti koju unosimo) u mitohondrije, gdje se izgaraju za energiju.

Drugim riječima: bez L-karnitina ne bismo mogli sagorjeti masnoće i iz njih crpiti energiju!

Zašto je L-Carnitine Pure 1000 najbolji među konkurentskim proizvodima na tržištu?

Tržište je veliko i nažalost preplavljeno proizvodima niže kvalitete, stoga je potrebno posegnuti za certificiranim, čistim L-karnitinom!

Evo pet razloga zašto se što prije odlučiti za kupnju jednog od najprodavanijih SlimJOY proizvoda:

  • Svaka bočica sadrži čak 1000 mg Carnipure® - vrhunskog L-karnitina, proizvođača Lonza, švicarske tvrtke s više od 35 godina iskustva. Više od 8000 studija pokazalo je da je L-karnitin u našim novim ampulama potpuno siguran i učinkovit. Pomaže tijelu da koristi vlastite rezerve masti kao gorivo, što pruža novi nalet energije i brže rezultate.

  • Sadrži zeleni čaj. Dokazano je da zeleni čaj, popularni sastojak za sagorijevanje masnoće, povećava potrošnju energije - pomažući našem tijelu da sagorijeva više kalorija, čak i tijekom odmora. Studije su pokazale povećano topljenje masnoće za nevjerojatnih 17%* - tijekom vježbanja umjerenog intenziteta!

  • Ako se već bavite nekom tjelesnom aktivnošću ili želite svom načinu života dodati vježbu, L-Carnitine Pure 1000 nudi veliku podršku jer vas potiče i motivira. Također može pomoći u regeneraciji nakon treninga - samo pripazite da popijete sadržaj bočice prije treninga kako ne biste ometali san!

  • Ako ne želite miješati napitke i kapsule, svidjet će vam se L-Carnitine Pure 1000 jer dolazi u obliku praktičnih ampula od 10 ml. Uzmite ih sa sobom na odmor, na putovanje ili na posao i postignite bolje rezultate, sa samo 1 ampulom dnevno. Stvarno jednostavno!

  • Odličnog je okusa! Poboljšali smo formulu i dodali ljetni okus pina colade. S ponosom možemo reći da 1 ampula sadrži samo 8 kcal.

Isprobajte L-Carnitine Pure 1000 i sagorijevajte masnoću, a da toga uopće niste svjesni!

*Učinci proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe.

Proizvodi za vas

TOPI MASNOĆU
-50%
Posebna cijena 219,99 kn Standardna cijena 439,98 kn
Pogledajte proizvod
TOPIOC MASNOĆE
-50%
Posebna cijena 129,99 kn Standardna cijena 259,98 kn
Pogledajte proizvod