4 RAZLOGA ZA SVAKODNEVNU POTROŠNJU MCT ULJA

Dakle, želite li smršavjeti, imati više energije i produžiti osjećaj sitosti? MCT ulje može biti upravo ono što vam treba! Moćan je dodatak vašoj svakodnevnoj rutini koji vam može pomoći da sagorijevate više masnoće - brže! Također, ako slijedite ketogenu prehranu (ili razmišljate o njoj), MCT je nezaobilazna pomoć u postizanju i održavanju ketoze.

ŠTO JE MCT?

MCT je kratica za trigliceride srednjeg lanca. MCT ulje je pročišćeni oblik zasićenih masnih kiselina, obično kokosovo ulje ili palmino ulje. Vaše tijelo ne pohranjuje MCT ulje kao masnoću, već je odmah dostupno u obliku energije. Njegove prednosti uključuju:

  • Povećanje izdržljivosti
  • Poticaj metabolizma
  • Produljenje osjećaja sitosti
  • Podržavanje rada mozga
  • Povećavanje razine energije
  • Održavanje zdravlja crijeva

Pročitajte kako biste saznali 4 razloga podržanih znanošću za početak konzumiranja MCT-a već danas!

1. BRŽI GUBITAK TEŽINE

Ako želite izgubiti nekoliko kilograma, svidjet će vam se ovo: studije pokazuju da MCT može stimulirati sagorijevanje masnoće i kalorija, bez obzira na prehranu koja se slijedi. Ako se pridržavate ketogene prehrane, to će vam pomoći u postizanju i održavanju ketoze - stanja u kojem se potiče metabolizam i sagorijevanje masnoće.

2. POBOLJŠANJE IZDRŽLJIVOSTI

Želite li imati duže treninge i povećati intenzitet treninga? Naravno da bi! MCT vam pomaže povećati izdržljivost i energiju, ali kako? MCT se može koristiti kao izvor goriva, umjesto mišićnog glikogena. Što ovo znači? To znači da ćete moći učiniti više bez velike iscrpljenosti.

3. KONTROLA APETITA

Ako imate poteškoća s gubitkom kilograma jer patite od nedostatka energije, MCT je savršen za vas. Pruža duži osjećaj sitosti. Proizvodeći ketone, koji pružaju dulji osjećaj sitosti, jer ketoni inhibiraju grelin - hormon koji povećava apetit.

Rezultat? Više energije, osjećaj sitosti i zadovoljstva čak i uz manje konzumirane hrane.

4. POBOLJŠANA FUNKCIJA MOZGA

Ako MCT konzumirate ujutro prije doručka, to će vas držati usredotočenima i budnima tijekom dana. Probudite se s MCT-om!

Gdje možemo naći MCT?

MCT u svom čistom obliku ne postoji u prirodi, ali se može ekstrahirati i pročistiti. To smo učinili i dodali ih u naš ukusni napitak od kokosa - SlimJOY MCT Coconut Drink s čistim kokosovim uljem MCT. Izuzetno se brzo upija i odmah počinje s radom!

Pomoći će vam da ubrzate proces mršavljenja i sagorite više masnoće! Budući da je u obliku praha, izuzetno je prikladan i lakše probavljiv od MCT-a u obliku ulja.

 


Proizvodi za vas

KONTROLIRA TJELESNU TEŽINU
-50%
Posebna cijena 99,99 kn Standardna cijena 199,99 kn
Pogledajte proizvod

Možda ćete biti zainteresirani